yavaşça Puding (Pekmezli)

Felaket

New member
yavaşça Puding (Pekmezli) Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı üzüm pekmezi
  • 5 su bardağı su
  • Yarım su bardağı un
  • Yarım su bardağı buğday nişastası
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı ceviz kırığı
yavaşça Puding (Pekmezli) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Bir tencereye pekmez, su, un ve nişastayı ekleyip topak kalmayıncaya kadar tel çırpıcı ile çırpalım.
  2. Orta ateşte yoğunlaşana kadar karıştırarak pişirelim.
  3. Kaynayınca içine tereyağı ve cevizi ekleyelim.
  4. Bir taşım kaynatıp ocaktan alalım.
  5. Kaselere hisse edelim. İster sıcak ister soğuk servis edebilirsiniz şifa olsun ????.
yavaşça Puding (Pekmezli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst