Yasak Elma dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ı rakip görüyor!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Eda Ece’li Yasak Elma dizisi, evvelki kısmında Ben Bu Cihana Sığmazam’a yaptığı gönderme toplumsal medyada gündem oldu. Dizinin başrolünde yer alan usta oyuncu Oktay Kaynarca’dan karşılık gecikmedi.

Fox TV ekranlarında her Pazartesi günü konutlara konuk olan Yasak Elma dizisinin son kısmında izleyici, şaşırtan bir diyaloğa denk geldi. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin ATV’nin reyting rekortmeni olan projesi Ben Bu Cihana Sığmazam’a yaptığı gönderme olay oldu.

Yasak Elmada olaylı gönderme

“EŞKIYA OLMAYA GELMİŞİM LAKİN BU YALIYA SIĞMAZAM”

Yıldız’ın Doğan’a, “Düştüysek kalkmasını da biliriz evelallah… Annemin izlediği dizilerden öğreniyorum bu replikleri…” sözlerinden daha sonra Doğan’ın “bu biçimde diziler mi var?” sorusu üzerine Yıldız, “Var doğal… Ben dünyaya eşkıya olmaya gelmişim ancak bu yalıya sığmazam örneğin… Dizilerin ismi…” diye cevap verdi.

Oktay Kaynarca

OKTAY KAYNARCA’DAN KARŞILIK GECİKMEDİ

Birsen Altuntaş’ın haberine göre BBCS’nin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, epey konuşulan o sahne hakkında, “Dizinin imalcisi da, senaristi de arkadaşımız… Kendi ortalarında eğlenmişler. Biz de onların kendi ortalarında eğlenmelerine güldük. Ne hoş… Demek ki bizi seyrediyorlar” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Hande Soral oğlunun ayaklarını yememek için kendini güç tuttu! Tatlılığıyla…