Yargı Dizisi ödül merasiminde dalga konusu oldu! Pınar Deniz konuşmasında skandal argüman

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Yargı dizisinde canlandırdığı karakterle mesleğinin büyük çıkışını yapan ve 48.si düzenlenen Altın Kelebek Mükafatını kazanan Pınar Deniz, ödül merasiminde yaptığı konuşma ile dikkat çekti. Toplumsal medyanın konuştuğu yeni skandal sav ise Pınar Deniz’in o konuşmasının dünyaca ünlü olan Rihanna’dan kopyaladığı istikamette.

Yargı dizisi ile büyük çıkış yakalayan oyuncu Pınar Deniz, Altın Kelebek’te yaptığı konuşma ile Türkiye gündemine oturdu. Birfazlaca toplumsal medya kullanıcıları tarafınca dalga konusu olan konuşma hakkında ise yeni tezler ortaya atıldı. Ödül konuşmasında, oyuncu olurken bir sinemadan etkilendiğini ve dünyayı kurtarmak için bir şeyler yapması gerektiği söyleyen Deniz’in bu konuşması dünyaca ünlü Rihanna’nın konuşmasından kopyaladığı argümanlar içinde yerini aldı.

pınar denizin ödül merasiminde konuşması kopya iddiaları

PINAR DENİZ RIHANNA’YA KARŞI

Pınar Deniz’in ödül merasiminde yaptığı konuşmayı, dünyaca ünlü müzikçi Rihanna’nın 5 yıl evvel Harvard Üniversitesi’nde yaptığı bir konuşmaya benzeten toplumsal medya kullanıcıları ise biroldukca paylaşım yaparak bu olayı ispatlamaya çalıştılar.

rıhanna konuşması pınar denizle benzerliği

RIHANNA’NIN YAPTIĞI O KONUŞMA

“5 yahut 6 yaşındayken TV izlerken bu reklamları gördüğümü ve dünyanın öbür yerlerinde başka çocukların acı çektiğini izlediğimi hatırlıyorum. Ve bilirsiniz, bu reklamlar şöylekiydi: 25 cent verebilir, bir çocuğun ömrünü kurtarabilirsiniz. Ve ben de kendi kendime düşünürdüm. Afrika’daki tüm çocukları kurtarmak için kaç tane 25 cent biriktirebileceğimi merak ediyorum. Ve kendime şu biçimde derdim, “büyüdüğümde, varlıklı olduğumda dünyadaki tüm çocukları kurtaracağım” sözlerine yer vermişti.

rıhanna pınar deniz konuşması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Sefo yaptığı hareketle gönülleri bir daha fethetti! Lider seçilen öğrencinin…