Vanilyalı Pudingin Mor Düşü

Felaket

New member
Vanilyalı Pudingin Mor Düşü Tanımı İçin Gereçler

  • 1 paket vanilyalı puding
  • 1 litre süt
  • Yarım kilo mor havuç
  • Yarım çay bardağı toz şeker
Vanilyalı Pudingin Mor Düşü Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yarım kilo havucu rendeleyip bir tencereye alın ve soteleme süreci uygulayın üzerine bu sırada toz şekeride ekleyin.
  2. Farklı bir tencerede vanilyalı pudingide ekleyin.
  3. Sütle karıştırıp kaynatın ve en son kaynadıktan daha sonra soğuyana kadar orta ara karıştırın kabuk tutmaması için.
  4. Sotelenen havuçları az bir sudan geçirdiğiniz tart tepsisine döküp yeterlice düzeltin ve soğumaya bırakın.
  5. Soğuduktan daha sonra karşıt çevirip üzerine pudingi dökün.
  6. Benim süslediğim üzere süslemek isterseniz biraz fıstık ve bir elma modülüyle şekillendirebilirsiniz şimdiden afiyet olsun.
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler müsabakasına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma bahtı yakala.

Vanilyalı Pudingin Mor Düşü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst