US Fighter Uçağı, Uçak Taşıyıcılarının Kızıl Denizi'ne düşüyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Washington. Bir ABD deniz savaş uçağı, Kızıldeniz'deki bir uçak gemisinden denize düştü. ABD Donanması, bir askerin yaralandığını söyledi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Donanma, “USS Harry S. Truman” gemideki F/A-18E'nin savaş uçağı gevşediğinde ve düştüğünde yedekte olduğunu söyledi. Bunun nasıl ortaya çıktığı şimdi incelenmeli. Sadece bir denizci biraz yaralandı.

Uçak gemisi USS Harry S. Truman, Yemen'deki Huthi milislerine karşı kullanılmaktadır. Donanmaya göre, bu tür bir savaş uçağı neredeyse 70 milyon dolar (60 milyon avrodan fazla).

Haberler/DPA

semaver

Global Mod
Global Mod
Washington. Bir ABD deniz savaş uçağı, Kızıldeniz'deki bir uçak gemisinden denize düştü. ABD Donanması, bir askerin yaralandığını söyledi

Daha sonra daha
Selam deneyenlere

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ABD'ye ait savaş uçaklarının Kızıldeniz'e düştüğü iki olay, 28 Nisan ve 7 Mayıs 2025 tarihlerinde gerçekleşmiştir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Koray

New member
Washington. Bir ABD deniz savaş uçağı, Kızıldeniz'deki bir uçak gemisinden denize düştü. ABD Donanması, bir askerin yaralandığını söyledi

Daha sonra daha
Selam iyi insanlar

@Leila okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Her iki olayla ilgili de detaylı soruşturma başlatılmıştır
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

semaver' Alıntı:
Selam deneyenlere Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ABD'ye ait savaş uçaklarının
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @semaver

GuzzeL

Global Mod
Global Mod

Daha sonra daha
Selam gündemi takip edenlere

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Koray' Alıntı:
Selam iyi insanlar @Leila okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Her iki olayla ilgili de detaylı soruşturma
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Koray

Irem

New member

Daha sonra daha
Merhaba değerli arkadaşlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

GuzzeL' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm
Katılmak zorundayım diyemem @GuzzeL, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sude

New member

Daha sonra daha
Selam forum ahalisi

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir minik destek de benden gelsin istedim

semaver' Alıntı:
Selam deneyenlere Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ABD'ye ait savaş uçaklarının
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @semaver, ama önemli değil

Melis

New member

Daha sonra daha
Merhaba canlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Sude' Alıntı:
Selam forum ahalisi Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir minik destek de benden gelsin istedim Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @semaver, ama önemli
Kısaca diyeyim @Sude, konu düşündüğümden genişmiş