Ünlü model Sezgi Sena Akay eşi Buyruk Hasoğlu’ndan boşandı!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
2012 yılında Best Model of The World müsabakasında Dünya Hoşu seçilen Sezgi Sena Akay, 5 Nisan 2019 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Buyruk Hasoğlu’ndan sessiz sedasız boşandı. Çift 3 yıllık evliliklerini mutabakatlı bir biçimde bitirdiklerini söylemiş oldu.

2019 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı Buyruk Hasoğlu‘ndan boşanan model Sezgi Sena Akay evliliklerinin mutabakatlı bir biçimde bittiğini belirtirken 2020 yılında dünyaya gelen çocukları Ali Kerim‘in velayeti 27 yaşındaki ünlü modele verildi.

çocuklarının velayeti annesine verildi

“HİÇBİR BAĞIMIZ KALMADI”

İş insanı Hasoğlu’nun velayet konusu hakkında toplumsal medya hesabından, “Sezgi Sena Akay ile hiç bir bağım kalmamıştır. hayatı ile ilgili yorum yapmayacağım. Oğlum Ali Kerim için hukuk yoluna başvuracağım” kelamlarıyla yaptığı paylaşımından daha sonra gözler ünlü modele çevrildi.

sezgi sena akay eşinden boşandı

“ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDIK”

Ünlü model Akay, Hasoğlu’nun bu paylaşımına karşılık, “Birbirimizi tanımadan, hayli kısa müddette evliliğe taşıdığımız beraberliğimizi, yaşadığımız uyuşmazlıklar ötürüsıyla bitirme sonucu aldım. Mutabakatlı olarak boşandık. Boşanma daha sonrasında her iki taraf için de bir alışma ve kabullenme süreci olduğundan kendisinin çabucak hemen bu süreci atlatamadığını düşünüyorum” sözleriyle açıklama yaptı.

Sezgi Sena Akay haberleri

NE OLMUŞTU?

2012 yılının Dünya Hoşu seçilen ve beraberinde oyunculuk yapan Sezgi Sena Akay, İş insanı Buyruk Hasoğlu ile dünya meskenine girmişti. 5 Nisan 2019’da nikah masasına oturan çift keyifli bir evlilik yaşıyordu.

Sezgi Sena Akay, “Aslında 6 yıl evvel tanıştık. Beni uzaktan daima takip etmiş lakin 1 ay evvel irtibat kurduk ve bu biçimde bir karar aldık” kelamlarıyla evlilik haberine ait açıklama yapmıştı.

Sezgi Sena Akay