UCCL, Bakan Planas’ın “çiftçilerin ve çiftçilerin meşru temsilcilerini bir kez daha hor gördüğünü” düşünüyor

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Castilla y Leon Köylüler Birliği, çiftçilerin ve çiftçilerin meşru temsilcisi olarak, sektör Bakanı Luis Planas’tan Özerk Topluluğumuzdaki varlığından yararlanmasını ve gündeminde bir toplantı yapmak için zaman ayırmasını istedi. biz. Ne yazık ki, bizi Castilla y León’daki “turnuvasında” görmek istemedi.


Bu gerçeğin yalnızca iki nedeni olabilir, ya Bakan Planas, Temsilci Tarım Örgütünün ne olduğunu bilmiyor ya da çok ince bir cilde sahip ve çiftçilerin ve çiftçilerin yönetimi hakkında söyleyeceklerini duymak istemiyor.


devralma teklifi



«İlk durumda, açık bir şekilde, profesyonel Tarım örgütlerinin temsiliyeti eyalet düzeyinde ayarlandığından, bir devralma teklifinin temsiliyetinin bölgesel düzeyde ne anlama geldiğini bilmemesi şaşırtıcı değildir. UCCL, seçim ve demokratik bir süreçte oy sandıklarını ona verin ”diyor.

İkinci durumda ısrar ediyor, “birisi ona, bir şubenin Bakanı olduğunda, sorumluluğunun doğasında var olan eleştirileri kabul etmesi ve çiftçilerin ve çiftçilerin çıkarlarını savunanların önerilerine değer vermesi ve bunları kabul etmesi gerektiğini açıklamalıdır.” .”


meşru temsilciler



«Şubenin en yüksek temsilcisi çiftçileri ve çiftçileri kabul etmek istemediğinde, bir şeyler oluyor. Topraklarımızı ziyaretinin amacının ne olduğunu merak etmeye devam ediyoruz” diye ekliyor.

Sonuç olarak, “Bu kuruluştan, Luis Planas’ın, diğerlerinin yanı sıra, hayvancılık sektörlerindeki kriz, üretim maliyetlerindeki aşırı artış gibi kırsal kesimin sahip olduğu birçok sorunu ilk elden duymasını… , çiftçilerin ve çiftçilerin meşru temsilcileri olarak, çiftliklerimizin karşı karşıya olduğu karlılık eksikliğini düzeltmek için bunu yapmalıyız.
 
Üst