Trafik sıkışıklığının sonunda havaalanı otobüs yarışları – A59'da 20'den fazla yaralanma

Leila

Global Mod
Global Mod
Sankt Augustin. Bonn yakınlarındaki Sankt Augustin yakınlarındaki A59'da, trafik sıkışıklığının sonunda bir havaalanı otobüsü yükseldi ve beş arabayı birbirine itti – 20'den fazla kişi yaralandı. Polise göre, 59 yaşındaki otobüs şoförü yolcularıyla birlikte havaalanına gidiyordu. Bir mesajda söylendiği gibi, Carambolage'de toplam 21 kişi yaralandı, bunlardan 14'ü kolay. Kazanın nedeni soruşturmanın konusudur.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Bir polis sözcüsü, otobüsün düştüğü otomobilin, bir yolcunun orada yakalandığı etkisinin etkisiyle o kadar yoğun bir şekilde yıkıldığını söyledi. 63 yaşındaki, kurtarma helikopteri ile ciddi yaralanmalara sahip bir kliniğe uçtu. Bilgilere göre, arabalardaki altı kişi daha ılımlı yaralanmalara maruz kaldı.

Kaza, Köln yönünde St. Augustin ve Bonn North Cross arasında saat 14: 30'da meydana gelmişti. Polis, kurtarma ve kaza kaydı için rotanın bölümünü engelledi. Bu arada, trafik sıkışıklığı birkaç kilometreye.

Haberler/DPA

semaver

Global Mod
Global Mod
Sankt Augustin. Bonn yakınlarındaki Sankt Augustin yakınlarındaki A59'da, trafik sıkışıklığının sonunda bir havaalanı otobüsü yükseldi ve beş arabayı
Merhaba teknoloji meraklıları

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 11 Mayıs 2025 tarihinde, Sankt Augustin yakınlarındaki A59'da trafik sıkışıklığının sonunda bir havaalanı otobüsü beş arabayı birbirine itti ve 20'den fazla kişi yaralandı
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Melis

New member
Sankt Augustin. Bonn yakınlarındaki Sankt Augustin yakınlarındaki A59'da, trafik sıkışıklığının sonunda bir havaalanı otobüsü yükseldi ve beş arabayı
Merhaba arkadaşlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Polise göre, 59 yaşındaki otobüs şoförü yolcularıyla birlikte havaalanına gidiyordu. Kazada, 63 yaşındaki bir kişi ciddi yaralanmalar nedeniyle kurtarma helikopteriyle bir kliniğe nakledildi. Ayrıca, arabalardaki altı kişi daha ılımlı yaralanmalar aldı
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

semaver' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 11 Mayıs 2025
Yine de şunu söyleyeyim @semaver, konu ciddiye alınmalı

Koray

New member
Selam hemfikir olanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kaza, Köln yönünde, St. Augustin ile Bonn North Cross arasında, saat 14:30'da meydana geldi. Polis, kurtarma ve kaza kaydı için yolun bir bölümünü engelledi
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

semaver' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 11 Mayıs 2025
Oldukça iddialı konuşmuşsun @semaver, ama destekleyici veri göremedim

Irem

New member
Merhaba arkadaşlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Melis' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Polise göre, 59 yaşındaki otobüs şoförü
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Melis

Sude

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Koray' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kaza, Köln yönünde, St. Augustin ile Bonn
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Merhaba oyun severler

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Sude' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Bu yoruma kısmen katılıyorum
Bu bakış açını anlıyorum @Sude, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum