Tiramisu

Felaket

New member
Tiramisu Tanımı İçin Gereçler

  • 900 gram süt
  • 150 gram un
  • 250 gram toz şeker
  • 1 paket vanilin
  • 3 adet yumurta sarısı
  • 200 ml krema
  • 300 gram pınar beyaz
Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Krema ve pınar beyaz hariç tüm materyalleri tencereye alıp kısık ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz.
  2. Ocaktan aldıktan daha sonra krema ve pınar beyazı blender ile çektiriyoruz.
  3. Kedi lisanlarını su, toz şeker, granül kahve ile yaptığımız karışıma batırıyoruz.
  4. Borcamın en altına kedi lisanı üstüne kremamız yine kedi lisanı ve yeniden krema koyup buzdolabına kaldırıyoruz.
  5. 1 gece evvelinde yapınca fazlaca daha hoş oluyor. Servise hazırlamadan evvel kakao serpiyoruz. Afiyet olsun.
Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst