Teremyağlı Sufle

Felaket

New member
Teremyağlı Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • Yarım su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı un
  • 1 paket bitter çikolata
  • 125 gram teremyağı
  • 1 paket sütlü çikolata (80 gram)
  • 1 paket bitter çikolata (80 gram)
Teremyağlı Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Teremyağı ve çikolataları benmari yoluyla eritiyoruz.
  2. Yarım su bardağı unu yavaş bir biçimde çikolatanı üzerine ek edin ve karıştırıyoruz.
  3. Şeker ve yumurtaları köpürünceye dek mikser ile çırpıyoruz.
  4. Çikolatalı karışım yumurtalı kabın içine alıyoruz ve çırpılan karışım yağlanan pişirme kalıplarına döküyoruz.
  5. 180 derece öncesinden ısıtılan fırında 7-8 dakika pişiriyoruz.
  6. Pudra şekeri serpip yiyebilirsiniz afiyet olsun.
Teremyağlı Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst