Tam Kıvamında Güllaç Tanımı

Felaket

New member
Tam Kıvamında Güllaç Tanımı İçin Gereçler

  • 12 yaprak güllaç
  • 7 su bardağı süt
  • 1 ,5 su bardağı şeker
  • 1 çay bardağı ceviz,fındık,fıstık
Üzeri için

  • Nar,vişne yahut frambuaz
  • Antep fıstığı
Tam Kıvamında Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Bir tencereye süt ve şekeri alalım.
  2. Ocakta şeker eriyinceye kadar karıştıralım.
  3. El yakmayacak kıvama geldikten daha sonra ocaktan alalım ve tepsimizde kırdığımız, parlak yüzeyi üste gelen güllaçların üzerini ıslatacak kadar ekleyelim.
  4. 6 katı da ıslattıktan daha sonra üzerine cevizi ekleyelim (diğerleri tercihe bağlıdır, karışık materyalli de hayli hoş oldu ).
  5. Birebir süreci yinelayalım.
  6. Buzdolabında bir süre dinlendirdikten daha sonra dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
Tam Kıvamında Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst