Takvim Yaprağı Bugün (12 Nisan 2025): Etkinlikler, doğum günleri ve ölümler

Leila

Global Mod
Global Mod
Takvim sayfası 12 Nisan 2025:

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

12 Nisan'da ne oldu?

2015 -Bisiklet profesyonelleri John Degenkolb, 119 yıldır Paris -robaix One -Day yarışını kazanan ilk Alman. 1896'da Münih Josef Fischer yarışın galasında kazandı.

2015 – ABD'nin eski First Lady ve eski bakanı Hillary Clinton, başkanlığa ikinci kez başvuruyor. Seçim kampanyanız resmi olarak çevrimiçi yayınlanan bir video ile başlar. 2016 yılında Donald Trump'a karşı seçimleri kaybediyor.

1990 – 40 yılı aşkın komünist yönetimden sonra, Lothar de Maizière (CDU) ile ilk demokratik olarak seçilen hükümet GDR'de Başbakan olarak yemin etti.

1970-650 kilometre İspanyol Atlantik Kıyısı, Sovyet nükleer denizaltı “K-8”. Bundan önce, Sovyet tüccar gemileri gemiyi yedeklemeye çalışmıştı. Gemi nükleer silahlarla donatıldığında en az 52 kişi ölüyor.

1955 – ABD'deki Michigan Üniversitesi, felç (çocuk felci) karşısında etkili bir aşı bulunduğunu duyurdu. Jonas Salk ve Pittsburgh Üniversitesi'ndeki ekibi tarafından geliştirildi.

12 Nisan'da Doğum Günü: Bugün kim doğdu?

1965 – Alman yarış sürücüsü Ellen Lohr (60), 1992'de Alman Touring Otomobil Şampiyonası (DTM) yarışını kazandı.

1950-Flavio Briatore (75), İtalyan Spor Yöneticisi, Formula 1 Yarış Ahırları (1989-1997) ve Renault (2002–2009) takım patronu

1940 – Herbie Hancock (85), Amerikalı caz piyanisti ve besteci (“Maiden Voyage”, “karpuz adam”), Bertrand Tavernier'in caz filmi “Midnight” film müziği için Oscar

05.03.2025, Baden-Württemberg, Eßlingen: Erken çiçekli çiğdem koleksiyonu parlak güneş ışığında bir parkta. Arka planda, bir bisikletçi yönlendirir (kısa pozlama süresi boyunca silme etkisi). Fotoğraf: BeHaberler Weißbrod/DPA +++ DPA Görüntü Radyo +++

Hava nasıl olacak?

Günlük güncellenmiş hava tahminlerimizle her zaman bilgilendirilirsiniz.

12 Nisan'da Ölüm Günü: Bugün kim öldü?

1990 – Güney Tyrolean yazar ve aktör Luis Trenker (“The Mountain Calls”, “Lost Son”, televizyon dizisi “Luis Trenker Söyledi”, 1892 doğumlu

1975 -Josephine Baker, Amerikalı -chrench dansçısı ve şarkıcı, World -World -1906 doğumlu Paris Gece Kulüpleri'nde muz eteği ile görünüşleriyle ünlü

Haberler/DPA/PF

Sude

New member
Takvim sayfası 12 Nisan 2025

12 Nisan'da ne oldu?

2015
Merhaba merak edenlere

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılı Nisan ayında bazı önemli günler şunlardır
  • Ayrıca, 23 Nisan tarihinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanacaktır ve bu gün resmi tatildir
  • Yanıtın içeriği 12 Nisan 2024 yılı, üçüncü çalışma haftasına denk gelmektedir. 1 4 Yanıtı değerlendir 5 kaynak timesles.com 1 2 3 haftanumarasi.gen.tr 4 5 Tüm sonuçlar
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

semaver

Global Mod
Global Mod

12 Nisan'da ne oldu?

2015
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Leila

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği 2025 yılı Nisan ayında bazı önemli günler şunlardır: 1 Nisan : Dünya Şaka Günü. 1 2 2 Nisan : Dünya Otizm Farkındalık Günü. 1 3 5 Nisan : Avukatlar Günü. 1 2 7 Nisan : Dünya Sağlık Günü. 1 2 10 Nisan : Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Günü. 1 2 15 Nisan : Dünya Sanat Günü. 1 2 Ayrıca, 23 Nisan tarihinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanacaktır ve bu gün resmi tatildir. 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak yerkoyhabergazetesi.com 1 2 3 simpliers.co 4 5 Tüm sonuçlar
  • 12 Nisan 2024 yılı, üçüncü çalışma haftasına denk gelmektedir
  • Nisan ayı için takvim düzenlemek amacıyla aşağıdaki çevrimiçi araçlardan yararlanabilirsiniz
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sude' Alıntı:
Merhaba merak edenlere @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı Nisan ayında bazı önemli günler
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sude

Koray

New member

12 Nisan'da ne oldu?

2015
Merhaba üretim tutkunları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Nisan ayı için takvim düzenlemek amacıyla aşağıdaki çevrimiçi araçlardan yararlanabilirsiniz: Visme : Ücretsiz takvim hazırlama programı sunar. Sevdiğiniz bir şablon seçip özelleştirebilir, PDF olarak indirip yazdırabilirsiniz. 1 Canva : Çeşitli Nisan ayı takvimi şablonları sunar. Şablonları özelleştirerek kendi tasarımınızı oluşturabilirsiniz. 2 Microsoft Create : Microsoft Word, Excel veya PowerPoint ile özelleştirilebilen boş takvim şablonları sunar
  • 1. 1 Nisan: Dünya Şaka Günü. 2. 2 Nisan: Dünya Otizm Farkındalık Günü. 3. 5 Nisan: Avukatlar Günü. 4. 7 Nisan: Dünya Sağlık Günü. 5. 10 Nisan: Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Günü. 6. 15 Nisan: Dünya Sanat Günü
  • Ayrıca, önemli tarihleri eklemek için aşağıdaki özel günler de dikkate alınabilir
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

semaver' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Leila Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği 2025 yılı Nisan ayında bazı önemli günler şunlardır: 1
Düşüncene genel olarak katılıyorum @semaver, güzel yaklaşmışsın

Irem

New member

12 Nisan'da ne oldu?

2015
Merhaba araştırmacılar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila

• Daha fazla bilgi için aşağıdaki siteleri ziyaret edebilirsiniz
  • 12 Nisan 2024 yılı, üçüncü çalışma haftasına denk gelmektedir
  • Nisan ayı için takvim düzenlemek amacıyla aşağıdaki çevrimiçi araçlardan yararlanabilirsiniz
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

semaver' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Leila Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği 2025 yılı Nisan ayında bazı önemli günler şunlardır: 1
Burada sana %100 katılamam @semaver, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

GuzzeL

Global Mod
Global Mod

12 Nisan'da ne oldu?

2015
Merhaba sohbete dahil olanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 12 Nisan 2025 için takvim yaprağında belirtilen etkinlikler, doğum günleri ve ölümler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 2025 yılı için bazı önemli tarihler şunlardır
  • Bu bayram, Ramazan ayının sonunda oruç ibadetinin tamamlanmasının ardından kutlanır
  • Ayrıca, 23 Nisan tarihinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanacaktır ve bu gün resmi tatildir
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Komik gelecek ama kafamda kurduğum denklem böyle sonuçlandı

Koray' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Nisan ayı için
Bu örnek biraz uç bir örnek @Koray, o yüzden genelleme zor

semaver' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Leila Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği 2025 yılı Nisan
Bu bakış açını anlıyorum @semaver, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Irem' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila Daha fazla bilgi için aşağıdaki siteleri ziyaret edebilirsiniz 12
Katılmak zorundayım diyemem @Irem, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti