Selvi Boylum Al Yazmalım’ın oyuncusu Ahmet Mekin’in eşine olan hasreti dinmiyor

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
63 yıllık eşi Kumral Türkan Kurteli’yi 2 yıl evvel kaybeden usta oyuncu Ahmet Mekin, “Yaşıyorum lakin gelin bana sorun. Daima mezarına gidiyorum. Konuta yatılı çalışan bile almıyorum. Zira konutumda eşimden öbür bir bayan hiç olmadı. Kimse erkekler ağlamaz demesin ağlıyorum. Cemşit’ten (Selvi Boylum Al Yazmalım’da oynadığı karakter) farkım yok.” sözlerini kullandı.

Posta’da yer alan habere göre; Ahmet Mekin “Kendimi hâlâ toparlayamadım. Hayat ve herkes manasını yitirdi. Tahminen bu acı hafifçeler sandım lakin hiç o denli olmadı. Nefes almak bile zül gelmeye başladı. Vaktin acıları hafifçelettiği büyük bir yalanmış.” kelamlarıyla eşine olan hasretini lisana getirdi.

“TEK DİLEĞİM ONDAN EVVEL ÖLMEKTİ”

Eşinin mevti ile büyük bir darbe aldığını anlatan Mekin, “Öyle romantik cümleler kuramamama biz eşimle bir bütündük. O gitti ve ben dağıldım. Tek dileğim ondan evvel ölmekti ancak o da olmadı” dedi.

Daima eşinin mezarına gidip dertleştiğini anlatan Mekin “Yaşıyorum lakin gelin bana sorun. Daima mezarına gidiyorum bir daha ömrü onunla paylaşmaya devam ediyorum.” sözleriyle iç kahrını lisana getirdi.

“MEZARLIĞI KONUTUMUN YANINDA”

Eşinin mezarlığı meskeninin yanında bulunan Mekin, günün her saati gözünün mezarlıkta olduğunu söz ederek, “Mezarlığı konutumun yanında, konutumuza bakıyor. Camdan onu görüyorum. Ona sabahları ‘Günaydın’, akşamları ‘İyi geceler’ diyorum. Kimse erkekler ağlamaz demesin ağlıyorum. Cemşit’ten (‘Selvi Boylum Al Yazmalım’da oynadığı karakter) farkım yok” dedi.