Selçuk Bayraktar ile Teknofest Azerbaycan’da!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
2016 yılında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile dünyaevin giren S/İHA sistemi mimarı Selçuk Bayraktar gururlandıran bir paylaşımda bulundu. Teknofest ile Azerbaycan semalarında uçtu. İşte tüm ayrıntılar.



Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın eşi Selçuk Bayraktar toplumsal medya hesabından gururlandıran bir paylaşımda bulundu. Ülkemizin ulusal kazanımlarında büyük katkı sağlayan Bayraktar, Teknofest’i Azerbaycan’a taşıdı. Bayraktar, eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile bugün Azerbaycan Bakü’de, “Herkesi Bakü’ye bekliyoruz” dedi.

Teknofest Azerbaycanda

“BAKÜ ÜZERİNDE UÇMANIN DUYGUSU ANLATILMAZ”

Türkiye’nin ulusal teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen Teknofest hudutlarını aştı, Azerbaycan’a ulaştı. Selçuk Bayraktar geçtiğimiz gün kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımı Yahya Kemal Beyatlı’nın Akıncılar isimli şiiriyle yaptı.

“Bir gün bir daha dolu dizgin atlarımızla. Yerden yedi kat arşa kanatlandık o süratle. Birinci kere bir savaş uçağı ile uçmak Can Azerbaycan semalarında nasip oldu.

MiG-29 ile #AKINCI’nın kolunda #TEKNOFEST için Bakü üzerinde uçmanın duygusu anlatılamaz…”

Teknofest

Azerbaycan semaları

“HERKESİ BAKÜ’YE BEKLİYORUZ”

Bayraktar eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile teknofest kapsamında Azerbaycanlılarla buluşma anını şu sözlerle paylaştı:

Teknofest hudutlarını aştı

“Bugün bir hayal ile başlayan ve tesiri hudutları aşan #TEKNOFESTAZERBAYCAN’dayız. Bakı!dakı qardaşlarımızla bir yerdə olmaq çox xoş bir hissdir…”
 
Üst