Selami Şahin’den şaşırtan itiraf: Özledim’i eşime yazdım!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Selami Şahin, geçtiğimiz günlerde “Fatih Altaylı ile Teğe Bir” programına konuk oldu. Meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı unutulmaz müziği Özledim’in öyküsünü anlattı.

“Ben Bir Tek Bayan Sevdim”, “Seninle Başım Dertte”, “Tanımam Senden Başka” ve “Özledim” üzere modüllerle isminden kelam ettiren müzikçi Selami Şahin, evvelki gün “Fatih Altaylı ile Teğe Bir” programının konuğu oldu.

Selami Şahin

Müzik mesleği hakkında açıklamalarda bulunan Şahin, “Benim 350 tane bestem var, 150’si hit… Türkiye’de müziğimi okumayan kalmadı. Benden beste isteyen müzikçiye her türlü beste yapabiliyorum. Roman havasından, karadeniz havasına kadar… Opera isteseler onu da yapabiliyorum, yani o havaya girebiliyorum.” tabirlerini kullandı.

Selami Şahin “Fatih Altaylı ile Teğe Bir”

“ÖZLEDİM’İ EŞİME YAZDIM”

yılların unutulmaz kesimi Özledim’i seslendiren usta sanatçı, fenomen şarkıyı aslında eşine yazdığını şu sözlerle deklare etti:

“Silivri’de bir konser var. Sahniçin in, çorbanı iç, giyin, yol, gel, saat 04:30. Zile basıyorum kapıyı açmıyor. bir süre daha sonra kapıyı açtı, ‘Neredeydin? Orada kalsaydın’ dedi. Sabah uyandım, baktım yanımda yok. Yatağın başında daima kağıt-kalem bulundururum. daha sonra ‘Özledim’i yazdım. daha sonra ‘kime yazdıysan ona oku’ dedi. Kelamları okuduktan daha sonra ‘affettim’ dedi. ‘Karıcım işte geç kalmanın faydaları bunlar’ dedim. ‘Başımın Tatlı Belası’ ve ‘Akşam Olmadan Gel’ müziğini da eşime yazdım. ‘Tapılacaksın Kadınsın’ müziğini da anneme yazmıştım.”

Selami ve Didem Şahin