Rulo Pasta

Felaket

New member
Rulo Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Pandispanya için;

  • 4 adet yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • Yarım çay bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Yarım çay bardağı nişasta
  • 1 çay bardağı un
İç kreması için;

  • 1 paket hazır pasta kreması
  • Kare çikolata
Üzeri için;

  • 1 paket orman meyveli kremşanti
Üzeri için;

  • 6 adet kiraz
Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurtanın sarısını ve beyazını ayırın. Beyazını kar üzere olana kadar çırpın. Sarısına şeker ekleyip krema olana kadar çırpın. Üzerine sıcak suyu ekleyerek çırpmaya devam edin. Üzerine eleyerek kuru gereçleri ekleyin.
  2. Yumurta beyazının üzerine bir kaç seferde döküp spatulayla alttan üste karıştırın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dökün.
  3. Önceden ısınmış 170 derece fırında pişirin. 10 dakika üzere vakitte pişiyor denetim edin. Pişen keki sıcakken yağlı kağıt ile rulo yapın üzerine ince bir örtü örtüp, soğutmaya bırakın.
  4. Kekimiz soğurken kremayı ardında yazan materyaller ile hazırlayın. Kremadan biraz ayırın. Kek soğuyunca kremayı sürün çikolatayı rendeleyin sıkıca sarın.
  5. Yağlı kağıtla bir arada sarın üzerine bir örtü örtün dolapta bir gece bekletin. Ayırdığınız kremayı pastanın üzerine sürün. Çarptığınız kremşantiyi pastanın üzerine süsleyin. Afiyet olsun
    ☺
    ☺
    .
Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst