Portakallı Pasta

Felaket

New member
Portakallı Pasta Tanımı İçin Gereçler

  • 2 ,5 su bardağı cappy portakal suyu
  • 1 paket vanilyalı puding
  • 1 paket muzlu puding
  • 3 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı margarin
  • Çekilmiş bisküvi
  • 2 adet muz
Portakallı Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Portakal suyuna vanilyalı pudingi ekleyip pişirin ve kalıba dökün.
  2. Üzerine muz dizin ve muzlu pudingi 3 su bardağı süt ile yapıp yarısını muzların üzerine koyun.
  3. Çekilmiş bisküviyi pudingin üzerine yaydırın ve kalan muzlu pudingin hepsini üzerine döküp eşit biçimde dağıtın.
  4. Buzdolabında 1 saat bekletin ve daha sonra servis edin. Afiyet olsun
    ♥
    .
Portakallı Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst