Pastane Metodu Supangle Tanımı Görüntülü

Felaket

New member
Pastane Adabı Supangle Tanımı İçin Gereçler

  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 80-90 gr çikolata
Üzerine;

  • Çikolata rendesi
  • Rulo kat
  • jelibon
Pastane Adabı Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Süt, un, nişasta, kakao ve şekeri kaynayana kadar pişirelim.
  2. Kıvam aldıktan daha sonra altını kapatıp içine tereyağı ve çikolatayı ekleyip karıştıralım.
  3. Orta ara karıştırarak ılımasını bekleyelim.
  4. Ilıdıktan daha sonra cuplara dolduralım.
  5. Üzerini süsleyelim mükemmel bir kıvamı oluyor afiyet olsun youtube da abone olmayı unutmayın.
Pastane Tarzı Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst