Paris'te Kim Kardashian: “Opa Gangster” a karşı süreç başladı

Leila

Global Mod
Global Mod
Paris. Bu Salı günü mahkemede, Yunice Abbas birkaç yıl önce bir TV şovunda çok daha fazla alıcı görünüyor. Taze -triyal gözaltıdan yeni görevden alındığında, 2022'de Kardashian ailesi hakkında dizinin bir bölümünü gördüğünü ve Kim Kardashian'ın bir elmas havuzuna attığını söyledi. Zenginliğinin onunla ilgisiz olduğunu söyledi. “Parayı pencereden attığı için, bana götürmek için oradaydım, hepsi bu.” Bu nedenle suçlu olmaktan uzaktır.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Hayatının 17 yılı gözaltında

Abbas, Ekim 2016'da Paris otel odasında ABD yıldızını alan adamlardan biriydi. O ve diğer dokuz sanık Pazartesi gününden beri yargılanıyorlar. 71 yaşındaki ailesine, hayatının toplam 17 yılını Salı günü gözaltında geçirdiğinden şikayet etti. Hakim tarafından sorulduğunda, sadece kendisi veya kurbanları için üzgün olsun, işlerinden pişman olduğundan emin oldu: “Gözlerimi açtım.” Hapishanede bir kitap yazdı – başlık: “Kim Kardashian'ı rehin olarak aldım”.

“Parayı pencereden attığı için, bana götürmek için oradaydım, hepsi bu”: Younes Abbas dava hakkında bir kitap yazdı.

Kaynak: imago/kararlılık

Yaklaşık 8 milyon Euro değerinde av

İçinde nasıl çarpıcı soygunun olduğunu anlattı. Kardashian moda haftasında Paris'teydi. Bir gece lüks otellerinde beş adam ortaya çıktı ve polis memuru olarak yayıldı. Üçü salonda beklerken, ikisi oda kapısında açıldılar. Sonuç olarak, gerçeklik yıldızını büyülediler ve tıkadılar ve 7.9 milyon avro değerinde mücevher aldılar – sadece 3,5 milyon Euro elmasla dolu nişan yüzüğüne değerdi. “Büyükbaba gangsterleri”, Fransız medyası yaşlılıklarından dolayı failleri çağırmasına rağmen, bazı cezai deneyimler getirse de, üç ay sonra kendilerinin ve suç ortaklarının yapıldığı birçok amatör hata yaptılar.

Küvette bulundu: Etkileyici ve medya girişimcisi Kim Kardashian.

Kaynak: AP/D ile Jordan Strauss/Invision

Böylece yürüyerek ve bisiklet kablosu bağları ve DNA izleri ve avlarının bir kısmı ile bir bantla kaybettiler. Ertesi sabah yoldan geçen bir haçlı bir haç buldu ve haberlerde soygunu öğrenene ve parçayı polise getirene kadar bütün gün giydi.

Sanıklardan biri öldü, biri Alzheimer'dan muzdarip

On iki kişi başlangıçta suçlandı, ancak bu süreçte ikisi kayıp. Mart ayının başında, bir direksiyon adamı olarak işe alınan 72 yaşındaki Marceau Baum Gertner öldü. 81 yaşındaki Pierre Bouianere, müzakereyi takip edebilmek için Alzheimer'dan çok ağır bir şekilde muzdarip. Çetenin iddia edilen başkanı Aomar Aït Khedache, “Eski” olarak adlandırılır, yaşla ilgili işitme kaybı ve konuşma sorunlarından muzdariptir. Örgütsel bir rol oynayan 78 yaşındaki ortağı Christiane Glotin, tek kadın sanık.

Christiane Glotin tek kadın sanıktır.

Kaynak: Jeanne Accorsini/SIPA

Hücrede Khedache, Kim Kardashian'a ona “Eylemlerim ne kadar pişman olduğum, gözyaşlarında ne kadar dokunduğumu” söylemek için bir özür mektubu yazmıştı. TV gerçeklik yıldızının kendisi 13 Mayıs'ta Paris'te bekleniyor. Ölmek zorunda olduğuna inanıyordu, Kardashian Ekim gecesi onu şok ettiği ve küvette plastik kablolarla bulduğunda polis memuruna söyledi.

Soyguncular kurbanın adını bilmiyorlardı

Paris'te, Kardashian ifadesini yaptığında adliyenin etrafında büyük bir hayrantan başlıyorsunuz. 44 yaşındaki medya girişimcisi Sosyal Ağ Instagram'da 357 milyon insanı takip etti. Öte yandan, saldırganları isimlerini bile bilmiyorlardı, sadece ABD rapçisi Kanye West'in karısı olduğunu biliyordu.

Şimdi dava hakkında birkaç kitap var. “Kim ve Büyükbaba-Gangster” (“Kim et Les Papys Braqueurs”) çalışmasında, gazeteci Patricia Tourancheau iki dünyanın çarpışmasını anlattı: “Özel jetlere karşı bisiklet, bling-blinge karşı pas, moda showroomlarına karşı dolandırıcı barlar”.

Kardashian daha sonra araştırmacıya mücevherlerinin artık onun için çok önemli olmadığını söyledi. Diyerek şöyle devam etti: “Bu kadar pahalı mücevher giymekten sorumlu olmak bile bir yük haline geldi.” Dört milyon dolarlık yüzüğü artık bulunamadı. Ancak ABD yıldızı sigortalandı. Süreç 23 Mayıs'a kadar sürer.