Oyuncu Ümit Erdim’den Canan Kaftancıoğlu tepkisi!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
‘Hayat Bilgisi’ dizisindeki ‘Arif’ karakteri ile akıllarda yer eden ünlü oyuncu Ümit Erdim, CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu sonucu için, “Bu bayanın tweet’leri ve savunduğu şeyler Google aramalarında mevcut. Peşinden gidenlere yazık yalnızca. Sorsan ‘vatanı seviyoruz’ derler. Sahiden fıkra gibi” tabirlerini kullandı.

Yargıtay 3’üncü Ceza Dairesi, CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu’nun yargılandığı davaları karara bağlayarak, üç başka cürümden toplamda 4 yıl 11 ay 20 gün mahpus cezası almasına hükmetti.

Karar daha sonrası Twitter hesabından paylaşım yapan oyuncu Ümit Erdim, mahpus cezasına karşı olanlara reaksiyon gösterdi.

“SORSAN ‘VATANI SEVİYORUZ’ DERLER”

Kaftancıoğlu’nun ceza almasına niye olan paylaşımların ve savunduğu şeylerin Google aramalarında hemen bulunabileceğinin altını çizen Erdim, “Peşinden gidenlere yazık yalnızca. Sorsan ‘vatanı seviyoruz’ derler. Sahiden fıkra üzere.” diyerek reaksiyon gösterdi.

“BU CÜMLELERİ SAVUNAMAYANTAKİPTEN ÇIKABİLİR”

Erdim, paylaşımı daha sonrası kendisine reaksiyon gösterenlere ise, “Formül belirli ve sıradan. Daima birlikte tekrar edelim; PKK hain bir terör örgütüdür. Bebek katili bir cinayet şebekesidir. ‘Ermeni Soykırımı’ tabiri kocaman bir palavradır, hayal eseridir, iftiradır. Bu cümleleri yazamayan, savunamayan kim var ise beni takipten derhal çıkabilir. Bye.” dedi.