Orçun Kaptan Damla Cercisoğlu ile dünyaevine girdi!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Oyuncu Orçun Kaptan meslektaşı Damla Cercisoğlu ile beraberliklerini evlilikle taçlandırma sonucu almıştı. Düğün davetiyeleriyle gündem olan ünlü çift 10 Eylül’de ‘evet’ dedi. Düğünden birinci kareler paylaşıldı.

Daha evvel ‘Vezir Parmağı’, ‘Seni Seviyorum’, ‘Sonsuz Bir Aşk’ üzere üretimlerde rol alan oyuncu Orçun Kaptan, meslektaşı Damla Cercisoğlu ile 10 Eylül’de dünayevine girdi. Beyoğlu Ses Tiyatro’sunda düzenlenen nikah merasiminden daha sonra ünlü çift soluğu Kuşadası’nda aldı.

Öte yandan nikahta damadın şahitliğini Bora Onur ve Elif Durdu Şensoy yaparken gelinin ise Hakan Altıner ve Dilek Türker yaptı.

Orçun Kaptan ve Damla Cercisoğlu evlendi

Aynı üretim şirketinin çektiği Kızlar Yurdu ve Emret Kumandanım setinde tanışan çiftin düğününden birinci manzaralar geldi.

Orçun Kaptan ve Damla Cercisoğlu 10 Eylülde birbirlerine evet dedi

NE OLMUŞTU?

Orçun Kaptan evleniyor

Sosyal medya hesabından evleneceğini duyuran Kaptan, düğün davetiyesini ‘oyun’ sananlar için de şöyle paylaşımda bulundu:

Damla Cercisoğlu ve Orçun Kaptan

“elbet “sahne dünyanın aynasıdır” ve elbette ” pıtrak üzere çoğalmalıdır” Bunu hepimiz biliyoruz. Lakin iki oyuncu, üstelik biri muharrir ve direktör, başkası de eşine nazaran yazma çabası gösteren (ki bu ben oluyorum) bir oyuncu… bu biçimde iki insanın davetiyesi bizce bu biçimde olmalıydı. Oyun sananlar olmuş. Bakınız; Birinci cümle. Sanmayanlar için bakınız. İkinci cümle.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Masterchef’te skandal hata! İtalyan şef Danilo deklare etti: Günah