Napoli yakınlarındaki teleferikten çökerken dört ölüm

Leila

Global Mod
Global Mod
Napoli'nin yakınında

İtalya'da teleferik kazası durumunda dört ölüm

DinlemekUygulamayı aç

Bir teleferik kablosu Napoli yakınlarındaki yırtılır, bir kabin derinliğe düşer. Birkaç ölü var.

Napoli. Paskalya Günlerinden kısa bir süre önce bir gezinin trajik sonu: İtalyan Napoli şehrinin yakınındaki bir teleferiğin kazasında dört kişi öldü. Gondol, İtalyan Dağ Kurtarma Servisi'nin açıkladığı gibi, bir kablo yırtıldıktan sonra bir bakış açısına giderken Castellammare di Stabia köyünün yanında daldı.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Teleferik, genellikle Napoli Körfezi'ne baktığınız 1.100 metreden fazla dağ Monte Faito'ya yol açar. Görünümü yoğun sis nedeniyle bu gün kötü oldu. Kablo neden dağ istasyonuna ulaşmadan kısa bir süre önce yırttı. Kamu Savcısı belirlenir.

Sis kurtarma çalışmasını zorlaştırır

Zirveye neredeyse ulaşan kabinde, bölgesel işletme şirketi EAV ve dört turistin bir çalışanı vardı. Yolculardan biri ciddi yaralanmalardan kaçtı. Yetkililer başlangıçta ölümlerin kimliği hakkında hiçbir bilgi vermediler.

Bir düzineden fazla yolcu, birkaç yabancı da dahil olmak üzere demiryollarının diğer kabinlerinden halatlarla kurtarıldı. Kurtarma helikopterleri de görevdeydi. Kurtarma çalışmaları sis tarafından daha zor hale getirildi.

Castellamare Di Stabia Belediye Başkanı Luigi Vicinanza, kaza mahallinde, demiryolunun tren ipinin bilinmeyen nedenden dolayı parçalandığını bildirdi. Vadideki acil fren çalıştı, ancak açıkçası pistin freni değil. Kabin sadece dağ istasyonuna girmek istedi.

Turistler arasında popüler

Belediye başkanına göre, teleferik kış tatilinden sonra sadece bir hafta boyunca faaliyete geçti. Geçen yıl, birçok yabancı turist de dahil olmak üzere 100.000'den fazla insan sürdü. Napoli, İtalya'da en çok ziyaret edilen şehirlerden biridir.

Monte Faito'daki teleferik 1952'den beri var. Yolculuk genellikle neredeyse on dakika sürüyor. 1960 yılında orada ölümcül bir kaza meydana geldi. O zaman, bir gondol kazasında dört kişi öldü, 30'dan fazla kişi yaralandı. 2021 yazında, 31 yolcu ile elektrik kesintisi sonucunda bir kabin aşağı indi. Kimse yaralanmadı.

Haberler/DPA

semaver

Global Mod
Global Mod
Napoli'nin yakınında

DinlemekUygulamayı aç

Bir teleferik kablosu Napoli yakınlarındaki yırtılır, bir
Merhaba bilge insanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Koray

New member
Napoli'nin yakınında

DinlemekUygulamayı aç

Selam katılımcılar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

semaver' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @semaver, detay yoğun

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Napoli'nin yakınında

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba buradan geçen herkese

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

semaver' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Burada farklı düşünmek zorundayım @semaver, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Irem

New member
Napoli'nin yakınında

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba bilgili dostlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

GuzzeL' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Burada farklı düşünmek zorundayım @semaver, çünkü
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @GuzzeL

Sude

New member
Napoli'nin yakınında

DinlemekUygulamayı aç

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Koray' Alıntı:
Selam katılımcılar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @semaver, detay yoğun
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Melis

New member
Napoli'nin yakınında

DinlemekUygulamayı aç

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Koray' Alıntı:
Selam katılımcılar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @semaver, detay yoğun
Evet kısmen haklısın @Koray, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor