Müzikçi Linet konserde kendini tutamadı! Gözyaşlarına boğuldu

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz ay annesini kaybeden müzikçi Linet, Kıbrıs’ta gerçekleşen konserinde gözyaşlarına hakim olamadı. Sahnede annesi hakkında konuşan başarılı müzikçi “Bazı şeylerin kıymetini hayattayken bilmek lazım” sözünü kullandı.

kuvvetli sesiyle hem Türkçe hem Arapça müzikleriyle gündeme gelen başarılı müzikçi Linet, geçtiğimiz ay annesinin vefatıyla yıkıldı.

“BU SEFERLİK RÖPORTAJ YOK”

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta konser veren ünlü müzikçi Linet, Kıbrıs sahnesinde annesinden bahsederken duygusal anlar yaşadı. Konser öncesi röportaj için yanına gelen muhabirleri geri çeviren Linet “Annemin acısı fazlaca taze. Affınıza sığınıyorum, bu seferlik röportaj yapmayalım” açıklamasını yaptı.

linet ve annesi

“DEĞERİNİ HAYATTAYKEN BİLMEK LAZIM!”

Sahnede en sevilen müziklerine sevenlerinin eşlikleriyle devam ederken, 47 yaşındaki Linet, annesini anmayı ihmal etmedi. Duygusal anlar geçirirken, gözyaşlarının sel olup aktığı konuşmada “Ben susmak istemiyorum, müzik söylemek istiyorum. Annem de bu biçimde yapmamı isterdi. Hakikaten kimi şeylerin kıymetini hayattayken bilmek lazım, annemi epeyce özlüyorum. Bu gece bütün müzikler Leyla Özgecan’a gelsin” formunda tabir etti.

linet

“DESTEK YAĞDI!”

Linet’in sevenleri ona dayanaklarını esirgemedi. Hem toplumsal medya üzerinden tıpkı vakitte konsere gelen vatandaşlar tarafınca alkışlar eşliğinde duygusal anlara şahitlik etti. Başarılı müzikçi Linet, dün akşamda annesinin ruhu için iftar yemeği düzenledi.