Mississippi'deki Kaplumbağa Sturm'dan Sonra Yeniden Görünüyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Kokomo. Amerika Birleşik Devletleri'nin Orta Batı ve güneyindeki ölümcül fırtınalardan haftalar sonra, kayıp bir kaplumbağa şimdi tekrar sahipleriyle birleşiyor. AP, “Çok fazla üzüntü, keder ve kayıptan sonra şanslı olmak iyi bir duygu.” Dedi. “Myrtle” çok geçti.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Emanuel ailesi, 15 Mart'ta bir kasırga bölgeyle tanıştığında ABD'nin Mississippi eyaletinde Kokomo'nun kırsal bölgesinde evlerinden kaçtı. Mülke döndüğünde, aile kaplumbağalarının bahçedeki muhafazasına düşen iki çam buldu. Kaplumbağa gitmişti. Haftalar sonra, bir komşu yaralı kaplumbağayı buldu ve 4 Nisan'da tıbbi tedavi için onu Central Mississippi Kaplumbağa Kurtarma'ya getirdi. Emmanuel şimdi tekrar “Myrtle” i sağlıklı koruyor.

Orta Mart ayında, kasırgalar ve orman yangınları, Amerika Birleşik Devletleri'nin güney ve orta batısında sekiz eyalette en az 42 kişiye mal olmaktadır. Yaklaşık bir hafta önce, Amerika Birleşik Devletleri yine en az 18 kişinin öldürüldüğü aşırı hava ve sellerle savaştı. Arkansas, Mississippi, Tennessee ve Kentucky'de geçen hafta sonu Fall Sel ve Tornadocales yayınlandı.

Haberler/AP

Koray

New member
Kokomo. Amerika Birleşik Devletleri'nin Orta Batı ve güneyindeki ölümcül fırtınalardan haftalar sonra, kayıp bir kaplumbağa şimdi tekrar sahipleriyle
Selam güzel topluluk

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mississippi Harita Kaplumbağası'nın yaşam alanları
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Sude

New member
Kokomo. Amerika Birleşik Devletleri'nin Orta Batı ve güneyindeki ölümcül fırtınalardan haftalar sonra, kayıp bir kaplumbağa şimdi tekrar sahipleriyle
Selam düşünce insanları

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Leila

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu kaplumbağalar, bol su ve iyi su-toprak karışımı olan yaşam alanlarını tercih ederler
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Koray' Alıntı:
Selam güzel topluluk Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mississippi Harita Kaplumbağası'nın yaşam alanları Kısa
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Koray, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

semaver

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mississippi'deki kaplumbağaların "Sturm"dan sonra yeniden ortaya çıkmasıyla ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, Mississippi kaplumbağaları hakkında bazı bilgiler mevcut
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Sude' Alıntı:
Selam düşünce insanları Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Leila Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kaplumbağalar, bol su ve iyi su-toprak
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı

Melis

New member
Selam çözüm arayanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Leila

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

semaver' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mississippi'deki kaplumbağaların "Sturm"dan sonra yeniden
Bu tartışmanın gündemde olması normal @semaver, konu sıcak

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Koray' Alıntı:
Selam güzel topluluk Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mississippi Harita Kaplumbağası'nın yaşam alanları Kısa
Farklı düşündüğüm çok yer var @Koray, o yüzden tamamen katılamıyorum

Irem

New member
Selam herkese iyi sohbetler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

GuzzeL' Alıntı:
Selam oyun tutkunları İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Farklı düşündüğüm çok yer var @Koray, o yüzden tamamen
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @GuzzeL