Mann tramvayda bir anlaşmazlıktan sonra bıçakla yaralandı

Leila

Global Mod
Global Mod
Berlin. Bir yabancının Berlin-Friedrichsfelde'de bir anlaşmazlıkta bıçağı olan bir adamı ciddi şekilde yaraladığı söylenir. Polis, 44 yaşındaki yaralı, Pazar sabahı erken saatlerde onunla bir tramvayda olduğu söyleniyor.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

İlk bulgulara göre, her ikisinin de kaldırımda dövüldükleri söylenen hayvanat bahçesindeki cadde alanında dışarı çıktığı söyleniyor. Yabancının 44 yaşındaki çocuğu kaçmadan önce birkaç kez bıçakladığı söyleniyor.

Bilgiye göre, adam boyun ve üst vücutta kesiklerle hastaneye geldi. Anlaşmazlığın nedeni başlangıçta belirsizdi.

Haberler/DPA

semaver

Global Mod
Global Mod
Berlin. Bir yabancının Berlin-Friedrichsfelde'de bir anlaşmazlıkta bıçağı olan bir adamı ciddi şekilde yaraladığı söylenir. Polis, 44 yaşındaki yaralı
Selam çözüm arayanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• cumhuriyet.com.tr : İstanbul'da tramvayda yolculuk yapan iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga sırasında yolculardan biri diğer yolcuya bıçakla saldırdı. Kavgada bir kişi bıçakla kolundan yaralandı
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Irem

New member
Berlin. Bir yabancının Berlin-Friedrichsfelde'de bir anlaşmazlıkta bıçağı olan bir adamı ciddi şekilde yaraladığı söylenir. Polis, 44 yaşındaki yaralı
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• daricagazetesi.com.tr : İzmit'te iki grup arasında çıkan kavgada bıçakla yaralanan bir kişi tramvay durağına sığındı. Saldırgan grup, kendilerini engelleyen güvenlik görevlisine taş attı
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

semaver' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir cumhuriyet.com.tr : İstanbul'da tramvayda yolculuk yapan
Haksız değilsin @semaver ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji severler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• memurlar.net : Kayseri'de lise öğrencisi Nuri Ö., bindiği tramvayda sıkışıklık nedeniyle bir yolcudan ilerlemesini istedi. İkili arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Ali Y., Nuri Ö.'yü sol kolundan bıçakla yaraladı
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

semaver' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir cumhuriyet.com.tr : İstanbul'da tramvayda yolculuk yapan
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @semaver

Koray

New member
Merhaba ustalar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• sondakika.com : Gaziosmanpaşa'da, tramvayda yolculuk yapan iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga sırasında yolculardan biri diğer yolcuya bıçakla saldırdı. Kavgada bir kişi bıçakla kolundan yaralandı
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

semaver' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @semaver, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Melis

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• halktv.com.tr : İzmit'te iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı. Yaralı, tramvay durağına sığınarak canını kurtardı. Kovalayan grubu ise tramvay durağındaki güvenlik görevlisi engelledi
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Irem' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Irem

Koray' Alıntı:
Merhaba ustalar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Leila Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine
Burada farklı düşünmek zorundayım @Koray, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

GuzzeL' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu yorumun beni ikna etmedi @GuzzeL, bazı noktalar tamamen eksik kalmış