Manga kümesinin solisti Ferman Akgül ve Emrah’tan yeni proje!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
2001 yılından beri geniş hayran kitlesine sahip olan Manga kümesi, savlı müzikleriyle hafızalarda yer etmeye devam ederken, Ferman Akgül yeni projesinden bahsetti. Akgül, “Bu ortalar Küçük Emrah’la bir münasebetimiz var, bir şeyler yapacağız” dedi.

Bir periyoda damgasını vurmuş Manga kümesinin başarılı sesi Ferman Akgül geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Turne içinde olduğunu söyleyen Akgül basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Yeni sinema müzikleri ve müzik projelerinden bahseden ünlü müzikçi, kelamlarında şaşırtan bir açıklamaya da yer verdi. Bergen sinemasından daha sonra arabesk müziğinin gündemde olduğu bu son vakit içinderda Akgül, müzikçi Emrah ile yeni proje hazırlıkları ortasında olduğunu söylemiş oldu.

Ferman Akgül

“İBRAHİM ABİNİN VEFATI BENİ ÇOK ÜZMÜŞTÜ”

İbrahim Erkal’ın vefatına derinden üzüldüğünü tabir eden Akgül, “Onun kasetlerini fazlaca dinlerdim ve bana fazlaca âlâ gelmiştir. Bu ortalar Küçük Emrah’la bir münasebetimiz var, bir şeyler yapacağız” biçiminde konuştu.

Ferman Akgül yeni projesinden bahsetti

Akgül, gazetecilerin sorularını yanıtladıktan daha sonra Nişantaşı sokaklarında dolaşmaya devam etti.