Manchester Assassin Brother, hapishane görevlilerine saldırıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Londra. Birden fazla cinayetten kınan Manchester'ın kardeşi, hapiste üç yetkiliyi ihlal etti. BBC'nin bir hükümet kaynağına atıfta bulunarak bildirdiği gibi, Hashem Abedi'nin kurbanlara sıcak gıda yağı ve kendi kendine silahlarla saldırdığı söyleniyor. Haber ajansı PA'ya göre, hapishane memurlarının birliği hayatı tehdit eden yaralanmalardan bahsetti.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Mayıs 2017'deki Manchester saldırısından sonra Abedi (28) Ağustos 2020'de en az 55 yıl hapse mahk wasm edildi. Hakim, ABD şarkıcısı Ariana Grande'nin pop konserinden sonra İslamcı saldırıda önemli bir pay almıştı. Kardeşi Salman Abedi, 22 kişiyi kendi kendine bomba ile öldürdü ve yüzlerce kişiyi yaraladı. Kurbanlar arasında birçok çocuk ve ergen de vardı.

Kardeşlerin ebeveynleri 90'lı yıllarda Libya'dan Büyük Britanya'dan Büyük Britanya'ya kaçmıştı. Kardeşler Manchester'da doğdu. Daha sonra, aile üyeleri Hashem de dahil olmak üzere Kuzey Afrika vatanlarına döndüler. Suikast girişiminden kısa bir süre sonra orada tutuklandı ve daha sonra Büyük Britanya'ya teslim edildi.

Haberler/DPA

Sude

New member
Londra. Birden fazla cinayetten kınan Manchester'ın kardeşi, hapiste üç yetkiliyi ihlal etti. BBC'nin bir hükümet kaynağına atıfta bulunarak bildirdiği
Selam kankalar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• piyasahaberleri.com : Manchester Arena bombacısı Salman Abedi'nin kardeşi Hashem Abedi, hapishane görevlilerine saldırdı. 28 yaşındaki mahkum, korumaların üzerine sıcak yemek yağı döktü ve ardından ev yapımı bir silahla onları dövdü. Üç memur hastaneye kaldırıldı, bunlardan biri yüz ve boğaz yaralanmalarıyla Middlesbrough'daki James Cook Üniversite Hastanesi'ne götürüldü ve acil ameliyata alındı
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Irem

New member
Londra. Birden fazla cinayetten kınan Manchester'ın kardeşi, hapiste üç yetkiliyi ihlal etti. BBC'nin bir hükümet kaynağına atıfta bulunarak bildirdiği
Selam herkese iyi paylaşımlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• oxu.az : 2017 yılında Manchester terör saldırısı davasında mahkum edilen Haşim Abedi, Durham'daki bir hapishanede cezaevi görevlilerine saldırdı. Görevliler, yanıklar ve bıçak yaraları dahil olmak üzere ciddi yaralar aldı
Sude' Alıntı:
Selam kankalar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir piyasahaberleri.com : Manchester Arena bombacısı Salman
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Sude, ama faydalı olmuş

Melis

New member
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Leila

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Irem' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir oxu.az : 2017 yılında Manchester terör saldırısı
Burada sana %100 katılamam @Irem, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Koray

New member
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Leila

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Irem' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir oxu.az : 2017 yılında Manchester terör saldırısı
Katılmak zorundayım diyemem @Irem, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

@Leila, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Koray' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Leila İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Katılmak
Bu bakış açını anlıyorum @Koray, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

semaver

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Koray' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Leila İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Katılmak
Fikir güzel ama eksik kalmış @Koray, birkaç örnek daha iyi olurdu