Lider Dursun Özbek’ten kurucumuz Ali Sami Yen ve Taçsız Kral Metin Oktay’ın kabrine ziyaret

semaver

Global Mod
Global Mod
Galatasaray Spor Kulübü’nün yeni Lideri Dursun Özbek ve Heyetleri, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleştirilen Mazbata Merasimi daha sonrasında kurucumuz Ali Sami Yen’i ve Galatasarayımızın Taçsız Hükümdarı Metin Oktay’ı kabri başında ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Galatasaray Spor Kulübü Divan Heyeti Lideri Aykutalp Derkan ve olağanüstü Seçim Divan Şurası Lideri Asena Yılmazkaya Dinçbaylı da yer aldı.

ilk vakit içinderda Feriköy Mezarlığı’ndaki kurucumuz Ali Sami Yen’in kabrine giden Lider Dursun Özbek ve birlikteindeki heyet, edilen duaların akabinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün efsane lideri Süleyman Seba ile İdare Şurası Üyemiz İsmail Sarıkaya’nın anne ve babasının mezarına da ziyarette bulundu.

Başkan Dursun Özbek ziyaretlerin akabinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Liderimizin açıklamaları şöyle:

GALATASARAY’DA SEVGİ İKLİMİNİ YARATMAYA ÇALIŞACAĞIZ

“Bugün mazbatalarımızı aldık ve bakılırsave başladık. Galatasaray Spor Kulübü için iyi olmasını diliyorum. Ben ve arkadaşlarım Galatasaray’a hizmet etmek için bugün start alıyoruz. İnşallah uygun bir periyot geçireceğiz. En kıymetli hususumuz Galatasaray’a sevgiyi ve barışı getirmek. Bunun için çalışmalarımızı daha evvelde de başlatmıştık. Bu süreçte de inşallah Galatasaray’da sevgi iklimini yaratmaya çalışacağız. Galatasaray’ın en kıymetli konusu budur. Projelerimiz de var elbette. Projelerin yapılabilmesi, projelerin hayata geçirilebilmesindeki en kıymetli faktör birlik ve birliktelik. Bu birlik birlikteliği fakat hem Genel Şura üyelerimiz tıpkı vakitte taraftarlarımız içindeki sevgiyle yaratmak zorundayız. Bizim en değerli misyonumuz bu olacak. Projelerin realizasyonu buna bağlı. Cumhuriyet’in 100. yılı fazlaca değerli hakikaten. Zira Galatasaray Olimpik Sporları Türkiye’ye getiren kulüp. ötürüsıyla bu biçimde bir misyonu var. Olimpik sporların Türkiye’de yayılması ve genişlemesi açısından büyük bir emek sarf etmiştir. Onun için 100. yılda en hayli kupa alan, en başarılı grup olma mecburiyetindedir Galatasaray. Ben ve arkadaşlarım bu şuurla çalışıyoruz. Öbür hususlarla ilgili de esasilk öncesinden çalışmalarımız vardı lakin artık akşam toplanacağız. Bu mevzu daha sonrasında gündemimize gelecek.

Sevgi, birlik ve birlikteliğe ihtiyas etmemiz lazım. Bilhassa Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, bize emanet ettiği Cumhuriyet’in 100. yılında Galatasaray sevgi iklimini yaratmayı başarmış bir grup olarak gündemde olmasını istiyorum. 100. yılda da en başarılı kulüp olması ve değerli muvaffakiyetler için hedeflendik. İnşallah başaracağız.”

hemen sonrasında Türk futbolunun ve Galatasarayımızın efsanesi, Metin Oktay’ın Kozlu Mezarlığı’ndaki kabrine geçen Lider Özbek ve birlikteindeki heyet, Taçsız Kral’ı da kabri başında dualarla andı.

Kabir ziyaretlerinin akabinde Galatasaray Televizyonu’na konuşan liderimiz Dursun Özbek, yaptığı açıklamada; efsane futbolcumuzun herkese örnek olması gerektiğini söylemiş oldu.