Lerzan Memnun: Yumruk atmak istiyorum!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz gün Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalına konuk olan müzikçi Lerzan Memnun, meslek ömründe yaşadığı zorluklar ve polemikler hakkında konuştu.

Müzikçi Lerzan Memnun, evvelki gün Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalına konuk oldu. Memnun konuşmasında meslek ömrü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lerzan Keyifli Armağan Çağlayana konuştu

“GERİLİMİN OLMADIĞI YER YOK”

Keyifli, Çağlayan’ın “Instagram’da birilerine kızıyorsunuz, bir şeyler yazıyorsunuz. Daima bir çekişme, daima bir tansiyon. Bu yormuyor mu?” sorusuna şöyle karşılık verdi:

“Bu dalda tansiyonun olmadığı bir yer yok. Ben sessiz kalamıyorum. Biri bana tokat attığında, ben yumruk atmak istiyorum. Herbiçimde şu devirde en az arbede eden benim. Herkes birbiriyle kanlı bıçaklı. Ben de bundan hiç hoşnut değilim lakin oluyor.”

Lerzan Keyifli

“ŞÖHRET OLMAK ÇOK YORUCU BİR ŞEY”

Armağan Çağlayan’ın “Hep bu biçimde bakımlı olmak güç mu?” sorusuna cevap veren Lerzan Keyifli, “Ben kimi vakit Lerzan Keyifli değil, Lerzan olmak istiyorum. O yüzden yurt dışına çıkmayı fazlaca seviyorum. Kimse senin çatalı nasıl tuttuğunu bakmadan yemek yiyorsun. Şöhret olmanın özenilecek bir tarafı yok. Çok yorucu bir şey. Nereden bir taş gelecek diye bekliyorsun” dedi.

Lerzan Memnun meslek ömrü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu