Kulübümüzden Rayo Vallecano maçı öncesi Lider Raul Martin Presa’ya plaket takdimi

semaver

Global Mod
Global Mod
Yöneticilerimiz, Futbol Ekibimizin Kulüpler Birliği Vakfı ve La Liga içinde düzenlenen dostluk turnuvası kapsamında oynadığı Rayo Vallecano maçı öncesi Rayo Vallecano Lideri Raul Martin Presa ve La Liga Kurumsal Marka Operasyon Yöneticisi Cristina Sánchez ile bir ortaya geldi.


Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleşen buluşmaya Galatasaray Spor Kulübü İdare Heyeti Sözcüsü İstek Morova ve İdare Konseyi Üyesi İsmail Sarıkaya katıldı.

Yöneticilerimiz maçın anısına Rayo Vallecano Lideri Raul Martin Presa’ya plaket takdim etti.

Galatasaray Spor Kulübü İdare Şurası Sözcüsü İstek Morova, İdare Şurası Üyesi İsmail Sarıkaya, Rayo Vallecano Lideri Raul Martin Presa ve La Liga Kurumsal Marka Operasyon Yöneticisi Cristina Sánchez, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

“İSPANYA İLE DAHA YAKIN MÜNASEBETLER KURACAĞIZ”

Yönetim Konseyi Sözcüsü İstek Morova, “Bu bir dostluk maçı. Bugün Rayo ile yapıyoruz. Lideri ile görüştük hayli teşekkür ettik kendilerine. Bizim ekibimiz için de düzgün bir deneyim olacak lige verilen ortada. Liderimiz burada olmadığı için biz İsmail Beyefendi ile kendilerini kabul ettik. İnşallah hoş bir maç olacak. Bugünkü maça fazla istek olmadı maalesef. Salı günü oynayacağımız maça daha fazla olacak. Hoş bir maç geçmesini diliyorum. Kendileri ile ilgileri ilerletip ileride İspanya ile daha yakın ilgiler kuracağız.” tabirlerini kullandı.

Yönetim Konseyi Üyesi İsmail Sarıkaya ise “Öncelikle Rayo Lideri bu biçimde bir stattan epeyce etkilendiğini söylemiş oldu. Bu kadar teknolojik, çağdaş ve yeni bir stat dedi. İnşallah kendilerinin de Avrupa’ya katılıp bizim karşımıza Avrupa’da çıkmak niyetinde olduklarını temenni ettiler. Biz de kendilerini bir Avrupa Kupası maçında ağırlamaktan keyifli olacağız.” dedi.

Çok gururlu olduğunu belirten Rayo Vallecano Lideri Raul Martin Presa da şunları söylemiş oldu:

“Burada olduğumuz için büyük bir gurur duyuyoruz her şeydilk evvel. bu biçimde teknolojik ve kapasite manasında epey büyük bir alanda olmaktan ve Galatasaray üzere değerli bir grupla birlikte bir maç yapacak olmaktan hayli memnunuz. Umarız biz de Avrupa’da yer alıp yeniden Galatasaray ile karşı karşıya gelebiliriz. Burada aramızdaki ilgileri düzeltmek yahut daha güzele götürmek burada birlikteiz. Burada olmaktan epey memnunuz, bizim için bir onur.”

Sözlerine hayli memnun olduklarını söz ederek başlayan La Liga Kurumsal Marka Operasyon Yöneticisi Cristina Sánchez ise kelamlarını şu biçimde sürdürdü:

“Bu iş birliği için fazlaca memnunuz. Bize yardımcı oldular buraya gelmemizde bu turnuvayı düzenlememizde. Bunun için müteşekkiriz. Bize gelecekte fazlaca yararlı olacağını, bu tertibin yararlı olacağını düşünüyoruz.”
 
Üst