Kremalı Güllaç Sürpriz Gereçli Görüntülü

Felaket

New member
Kremalı Güllaç Sürpriz Materyalli Tanımı İçin Gereçler

  • 300 gram güllaç yaprağı ( 11-12 adet )
  • 2 litre süt
  • 2,5 su bardağı toz şeker
  • 1 paket krema
  • 1 su bardağı ceviz içi
Süsleme için ;

  • Çilek
  • Toz fıstık
  • Kakao (Sürpriz malzeme)
1 su bardağı ölçümüz 200 ml dir


Kremalı Güllaç Sürpriz Materyalli Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. 2 litre sütü tencereye koyuyoruz. 2 su bardağı toz şekeri tenceremize ek ederek eriyene kadar karıştırıyoruz.
  2. Şerbetimiz ılık olana kadar karıştırdıktan daha sonra 1 paket kremayı ek edip 2-3 dakika daha karıştırdıktan daha sonra altını kapatıyoruz.
  3. Ilık olan şerbetimizden tepsimizin tabanına 1 kepçe kadar şerbet ekleyerek güllaç yapraklarını dizmeye başlıyoruz.
  4. Her güllaç yaprağı için 2-3 kepçe kadar şerbet döküp güzelce yediriyoruz.
  5. 5 adet güllaç yaprağını yaptıktan daha sonra 5 dakika kadar dinlendiriyoruz.
  6. 5 dakika dinlendikten daha sonra 1 su bardağı ceviz içini güzelce serpiyoruz.
  7. Ceviz içini yerleştirdikten daha sonra kalan 6 güllaç yaprağını şerbetiyle bir arada tamamlıyoruz.
  8. Güllacımızı hazırladıktan daha sonra 1 gece buzdolabında dinlendirmek üzere kaldırıyoruz.
  9. 1 gecenin akabinde dinlenen güllacımızı dilimliyoruz.
  10. Dilimledikten daha sonra çilek ???? ve toz fıstık ile kremalı güllacımızı süsleyelim.
  11. Kremalı güllacımız hazır afiyet olsun ????.
  12. Sürpriz materyalimiz kakao ile güllaca yeni bir soluk getirerek lezzetine lezzet katıyoruz. Kesinlikle bu lezzeti deneyin!!
    ☺
    ???? youtube görüntümüz;
Kremalı Güllaç Sürpriz Materyalli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst