Kokoş Porsiyonluk Pasta

Felaket

New member
Kokoş Porsiyonluk Pasta Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 adet vanilya
  • 1 adet kabartma tozu
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 2 su bardağı un
Üzeri için

  • 1 paket krem şanti
Kokoş Porsiyonluk Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz.
  2. Sıvı gereçleri de ekleyip çırpmaya devam ediyoruz.
  3. Un ,kabartma tozu, vanilyayı ekleyip tekrar çırpıyoruz.
  4. Fırın tepsisine ince bir biçimde döküp 180 derece fırında kekimizi pişiriyoruz.
  5. Fırından çıkardığımız kekimizi bardak yardımı ile yuvarlak modüllere ayırıyoruz.
  6. Bir kat kek ,bir kat krem şanti gelecek biçimde iki kat yapıyoruz en son kalan kekleri kesim parça yaparak pastamızın üstünü süslüyoruz. Afiyet olsun.
Kokoş Porsiyonluk Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst