Kocamdan ayrılmayı hiç düşünmedim

Leila

Global Mod
Global Mod
Çift de zor zamanlar geçirdi

Michelle Obama: Barack'tan ayrılmayı hiç düşünmemiştim

DinlemekUygulamayı aç

Obamalarda evlilik sorunları iddiasıyla ilgili söylentiler uzun zamandır köpürüyor. Şimdi eski ABD Başkanı ve eski First Lady yorumlandı.

Washington. Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle, olası bir boşanma hakkında spekülasyonlara karşı çıktılar. “Evliliğimizde kocamdan ayrılmayı düşündüğüm bir an yoktu,” dedi eski First Lady (61) podcast'inde “Imo”. O ve kocası gerçekten zor zamanlar geçirecekti, aynı zamanda çok eğlenceli ve çok macera olurdu. “Evli olduğum adam aracılığıyla daha iyi bir insan oldum.”

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Demokratik Ulusal Sözleşmede Eski First Lady Michelle Obama 2024

Kaynak: Charles Rex Arbogast/AP/DPA

Eski Başkan (63), “Beni şovun başında ağlamaya getirmeyin,” diye yanıtladı eski Başkan (63). Michelle Obama'nın kardeşi ve podcast'in ortak ev sahibi Craig Robinson, daha önce ikisini şu kelimelerle selamlamıştı: “İkiniz de aynı alanda olması çok güzel.” Kız kardeşi aldı ve dedi ki: “Biliyorum çünkü eğer olmazsak, insanlar düşünüyoruz, boşandık.”

Söylentilere karşı

Eski First Lady'nin kocasına birkaç üst sınıf etkinliğine eşlik etmedikten sonra yayılan evliliği hakkında söylentilere katıldı.

Ocak ayında, Michelle Obama, örneğin, ABD Başkanı Donald Trump'ın açılış törenine ve eski Başkan Jimmy Carter'ın devlet cenaze törenine katıldı.

Haberler/DPA