Kaynanalar’ın Döndü’sü Defne Yalnız’dan bomba itiraf: ömrümün yanılgısını yaptım!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Televizyon efsanesi “Kaynanalar” dizisinin hayranlıkla izlediğimiz Döndü’sü Defne Yalnız, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalında yayınlanan Dur Bi Dinle programına konuk oldu. Meslek hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Yalnız “Devlet televizyonunun birinci bayan şöhreti benim. Şöhretim niçiniyle fazlaca acımasız biçimde cezalandırıldım” formunda konuştu.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu üretimi olan “Kaynanalar”, yıllar geçmesine karşın 7’den 70’e her insanın en sevdiği imaller içinde yer alıyor. 1973 ve 2003 yılları içinde 14 dönem ve 314 kısım boyunca ekranlara gelen fenomen dizinin Döndü’sü Defne Yalnız, evvelki günlerde Armağan Çağlayan‘ın Youtube kanalına konuk oldu.

Defne Yalnız

“Dur Bi Dinle” isimli programa katılan usta oyuncu, meslek ömrü ve özel yaşantısı hakkında bilinmeyen bilgileri lisana getirdi. Mesleğindeki kırılma noktasını ve gazete manşetlerinde olduğu periyotlarda yaşadıklarını anlatan Yalnız, “yaşamımın kusurunu yaptım” diyerek hayranlarını şaşırttı.

Kaynanalar dizisinin Döndüsü Defne Yalnızdan şaşırtan itiraf

“ŞÖHRETİM KISKANILDI”

Son olarak “Menajerimi Ara” isimli dizide konuk oyuncu olarak rol alan 73 yaşındaki oyuncu şöyleki konuştu:

“Tekin Akmansoy ile 1976’da, İzmir Fuarı’nda sahneye çıktım. Kontratımda yazılı; öteki iş yapacaksam müsaade almalıyım. Ben o dilekçeyi verdim lakin ömrümün yanlışını yaptım. Karşılığını almadan sahneye çıktım. ‘İşi derhal bırakın, geri dönün’ diye bir yazı geldi kulise. E, nasıl döneyim? Fuardan bir aylık parayı almışım, o benim bir yıllık tiyatro maaşım. Ne savunma istediler ne rastgele bir soruşturma açtılar. Bir hafta daha sonra ise beni nazaranvden aldılar. sebebi fazlaca sıradan. Hürriyet gazetesinde iki günde bir, birinci sayfada kesinlikle haberim çıkardı. Şöhretin kıskanma olduğunu ve cezalandırma yolu olduğunu düşünüyorum. 1975’te eşimi kaybetmişim. Tek başıma dul bir bayan olarak ayakta durmaya çalışıyorum. Mesleğim bu benim ve düzgün, disiplinli bir oyuncuyum. Sen birden beş parasız bu insanı sokağa at! Biroldukça oyuncu, şöhret olduğum için devlet tiyatrosundan istifa ettiğimi zanneder. O denli değildir beni Cüneyt Gökçer tiyatrodan atmıştır.”

Defne Yalnız Armağan Çağlayanın programına konuk oldu