Kabak Tatlısı

Felaket

New member
Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kilo kabak
  • 1,5 su bardağı şeker
Kabak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabaklarımızı dilimleyelim, yıkayalım ve suyunu süzelim.
  2. Pişireceğimiz tencereye alalım ve üzerine şekeri dökelim ve kapağını kapatalım.
  3. Bu işlem bir saat sürsün ve kabak suyunu salsın ( bu işlemi ne kadar uzun süre bekletirseniz kabak suyunu o kadar fazla salar )
  4. Kısık ateşte kabağımızı pişirelim.
  5. Piştini bir çatal sayesinde anlayabilirsiniz, tencerenin dipinde kalan şerbeti kabağımızı servisi yaparken üstünde gezdirebilirsiniz. Afiyet olsun.
Kabak Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst