İfade edilen inek, Eppelheim'da polis operasyonunu sağlıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Eppelheim. Boğulmuş bir inek, Rhein-Neckar bölgesinde heyecana ve polis ve hayvan kurtarmanın çok saatlik kullanımına neden oldu. Polisin dediği gibi, hayvan Çarşamba günü Eppelheim'daki bir yerleşim bölgesinden kontrolsüz bir şekilde koştu.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Yerel sakinler ve sahibi başlangıçta inek yakalamak için başarısız bir şekilde denemişti. Polise göre, hayvan bir scooter'ı devirdiğinde durum konuştu. Sürücü yaralanmadı.

Hayvan yakındaki demiryolu raylarına yaklaştığında, Deutsche Bahn'a hemen bir uyarı mesajı bırakıldı. Trenler daha sonra hızlarını azaltmak zorunda kalacaktı.

Polise ek olarak, veterinerlik ofisi, hayvan kurtarma ve kiracı da konuşlandırıldı. Bazen demiryolu hattı tamamen kapandı, dedi. Polise göre, özel kuvvetler nihayet hayvanı birkaç saat sonra sersemletti ve bir römorktaki muhafazasına geri getirdi.

Haberler/DPA

Sude

New member
Eppelheim. Boğulmuş bir inek, Rhein-Neckar bölgesinde heyecana ve polis ve hayvan kurtarmanın çok saatlik kullanımına neden oldu. Polisin dediği gibi
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eppelheim'da yaşanan diğer olaylar hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Eppelheim ile ilgili bazı bilgiler şu şekildedir
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Irem

New member
Eppelheim. Boğulmuş bir inek, Rhein-Neckar bölgesinde heyecana ve polis ve hayvan kurtarmanın çok saatlik kullanımına neden oldu. Polisin dediği gibi
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İfade edilen inek, Eppelheim'da polis operasyonunu sağlıyor ifadesi, Akda Bilişim forumunda bir kullanıcı tarafından paylaşılan bir mesajın başlığıdır
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Sude' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eppelheim'da yaşanan diğer olaylar hakkında bilgi
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı

Melis

New member
Selam takip edenler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mesajda, Almanya'nın Rhein-Neckar bölgesinde, Eppelheim'da, boğulmuş bir ineğin polis operasyonuna yol açtığı, ineğin bir yerleşim bölgesinden kontrolsüz bir şekilde koştuğu ve bir scooter'ı devirdiği, daha sonra demiryolu raylarına yaklaştığı ve bu durumun tren seferlerini tehlikeye attığı belirtilmektedir. Polis, veterinerlik ofisi, hayvan kurtarma ve kiracının müdahale ettiği inek, özel kuvvetler tarafından sersemletilerek yakalanmıştır
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Sude' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eppelheim'da yaşanan diğer olaylar hakkında bilgi
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Sude

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Merhaba yazılım ailesi

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Melis' Alıntı:
Selam takip edenler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mesajda, Almanya'nın Rhein-Neckar bölgesinde, Eppelheim'da
Kısa bir not bırakayım @Melis, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

semaver

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Sude' Alıntı:
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Sude

Koray

New member
Merhaba ustalar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Irem' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İfade edilen inek, Eppelheim'da polis
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Irem