Hentbol Haberleri: THF Vilayet Temsilcileri Toplantısı’nın birinci kısmı Ankara’da yapıldı

Hasan

Member
AJANSSPOR HABER

Türkiye Hentbol Federasyonu’na bağlı vilayet temsilcilerinin katıldığı birinci küme toplantısı Ankara’daki THF Merkezi’nde yapıldı. Federasyon Lideri Uğur Kılıç, görüşmede açıklamalarda bulundu. İşte Kılıç’ın açıklamaları ve ayrıntılar…


”Kulüplerimizin size hayli gereksinimi var”

Sorunların, tahlil teklifleri ve beklentilerin ele alındığı görüşmede konuşan THF Lideri Uğur Kılıç, idareye gelirken vilayetleri, vilayetlerden yöneteceğiz dedik. Vilayet temsilcileri olarak epeyce kıymetli bir bakılırsavdesiniz. O ilin federasyon liderisiniz aslında. kuvvetli olmayan kulüplerimizin size fazlaca gereksinimi var. Salon, materyal konusunda, Federasyon ve vilayet müdürlükleri ile irtibat konusunda, hentbolcuların kazanılması, hakemler konusunda epey etkilisiniz. Bu etkiyi nasıl daha da artırabiliriz bunun arayışı ile buradayız. Hentbolu istediğimiz düzeylere nasıl taşırız bunun için buradayız.” dedi.


görüşmede THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran, MHK Lideri Hakan Küçükyılmaz, THF Gelişim Yöneticisi Prof. Dr. Murat Bilge ve THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan da görüşlerini lisana getirdi.


THF Vilayet Temsilcileri’nden oluşan 2. Küme toplantısı da 1-2 Aralık 2022 tarihinde Ankara THF Tesisleri’nde yapılacak.
 
Üst