Frambuazlı Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 paket toz vanilya
- 1 paket krema
- 1 paket bisküvi
- 100 gram frambuaz
- 2 yemek kaşığı şeker
- Yarım çay bardağından az su
- 1-2 damla limon suyu
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye krema hariç bütün materyalleri ekleyip, kıvam alana kadar çırpalım. çabucak sonrasında soğuması için kenara alalım.
- Başka bir yerde bisküvileri rondodan geçirelim.
- Muhallebi soğuduktan daha sonra içine kremayı ek edip, çırpma teli ile çırpıyoruz.
- ilk vakit içinderda muhallebiyi daha sonra bisküviyi, daha sonra tekrar muhallebisini koyuyoruz. Üzerine koyacağımız sosu için frambuazları ezin sos tavasına alın.
- 2 yemek kaşığı şeker ve suyunu ekleyip, kısık ateşte kıvam alana kadar pişirin. Ocaktan aldıktan daha sonra da bir iki damla limon sıkıp, karıştırın ve tatlıların üzerine dökün. Afiyet olsun.