Ezgi Mola: Gündem yapmayın beni!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Son olarak Erşan Kuneri’de rol alan ünlü oyuncu Ezgi Mola toplumsal medyada hakkında yapılan yorumlar için “Gündem yapmayın beni” dedi.

Daha evvel birfazlaca üretimde rol almış olan ünlü oyuncu Ezgi Mola, son olarak Netflix’te Erşan Kuneri isimli projede yer alarak izleyici karşısına çıktı. Cem Yılmaz’ın dizisinde canlandırdığı karakterlerle gündeme gelen Mola, toplumsal medyadaki birtakım kullanıcılar tarafınca akım haline geldi. İsmi ve soyadıyla ilgili yeni isimler türeten hayranlarına karşı Mola’nın espirili karşılık verdi.

Ezgi Mola

“ÖDÜM KOPTU NE OLUYOR DİYE”

Toplumsal medya kullanıcıları tarafınca “Ezgi Mola’nın star wars fanatiği kuzeni Ezgi Yoda.”, “Ezgi Mola’nın bahtına razı olan kuzeni Yazgı Mola.”, “Ezgi Mola’nın hisleri epey güçlü olan kuzeni Sezgi Mola” üzere yapılan paylaşımlarla Twitter’da topic olan Mola şaşırdığını söz ederek, “Ezgi Mola’nın kutuplardaki kankası Eskimo La! Of gündem yapmayın beni ya, ödüm koptu ne oluyor diye. Baktım gündeme ne oldu diye, yazılanlar bunlar. Elimden geleni yapmaya çalıştım ben de.” bildirisini yayınladı.

Kendini gündemde bakılırsan Mola, “Baktım gündeme ne oldu diye, yazılanlar bunlar. Elimden geleni yapmaya çalıştım ben de” dedi.