Esra Balamir’den reaksiyon çeken açıklama: ‘Soyadımı taşımayacak adamla evlenmem’

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Sunucu ve oyuncu Esra Balamir, evvelki gün City’s Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Balamir, “Kesinlikle ve katiyetle soyadımı taşımayan bir beşerle evlenmeyi düşünmüyorum.” açıklamasıyla şaşırttı.

Victoria-David Beckham çiftinin oğulları Brooklyn Beckham’ın geçtiğimiz günlerde evlendiği Nicola Anne Peltz’in soyadını alması tüm dünyada gündem olmuştu.

esra balamir

Çifti hayranlıkla takip eden Esra Balamir de özel ömrüne ait yeni bir karar aldı. Evvelki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülenen Balamir, yalnızca kendi soyadını taşıyacak bir erkekle evlenebileceğini söylemiş oldu.

“Özel ömrümde aldığım sonucu açıklıyorum; soyadımı taşımayacak bir adamla mutlaka ve katiyetle evlenmeyi düşünmüyorum. Bakın David Beckham’ın oğluna; sevdi, kızın soyadını aldı. O denli biri olsun isterim. Soyadımı taşıyacak birisi var ise gelsin, yoksa beni hiç aramasın ve hiç talepte bulunmasın. Bunu Türkiye’de yapabilecek bir erkek olursa onu alnından öpeceğim.” açıklamasıyla toplumsal medyayı ikiye böldü.