Engin Altan Düzyatan’dan açıklama geldi! Oyunculuğu mu bırakıyor?

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz gün İstanbul Havalimanı’nda elinde koltuk değnekleriyle görüntülendi. Yürümekte zorluk çeken Düzyatan’ın oyunculuğu bıraktığı söylentileri gündem oldu. İşte tüm ayrıntılar…

2014-2019 yılları içinde TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan yakın vakitte Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda başarılı bir biçimde canlandırdığı Oruç Reis karakterine veda etti. Evvelki gün İstanbul Havalimanı’nda koltuk değnekleriyle objektiflere yansıyan Düzyatan, oyunculuğu bırakıyor söylentilerine açıklık getirdi.

Barbaroslar Akdeniz

“AÇIKLAMLARIM YANLIŞ ANLAŞILDI”

Karşısında basın mensuplarını bakılırsan Düzyatan, “Engin Beyefendi geçmiş olsun. Sizi birinci kez değneklerle gördük. Uygun misiniz?” sorusuna, “Arkadaşlar çok yeterliyim. Yan bağlarda bir yırtık var. Onunla uğraşıyorum” biçiminde karşılık verdi. Set kazası olduğunu söyleyen Düzyatan, daha evvel hakkında çıkan söylentileri kesin bir lisanla yalanladı.

Oyunculuğu bırakmadığını yalnızca orta verip biraz dinlenmek istediğini belirten başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde Etiler Ulus’ta bir yerden çıkarken görüntülenmişti. Düzyatan, “Oyunculuğu bırakmam lakin orta verebilirim. Yapımcılık yapıyorum şu sıralar ancak oyunculuğu bırakmam, devam ediyorum” formunda konuşmuştu.

Engin Altan Düzyatan