Emine Erdoğan Şule Yüksel Şenler Vakfı’ndan paylaşım yaptı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde evvelki gün Şule Yüksel Şenler hizmet binası açıldı. Toplumsal medya hesabından mevzuya dair paylaşım yapan Emine Erdoğan, merhum usta muharriri hasret ve rahmet andı.

Türkiye’nin değerli kıymetlerinden olan merhum usta muharrir Şule Yüksel Şenler ismi yaşatılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde evvelki gün Eyüpsultan’da Şule Yüksel Şenler Vakfı hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Vakıf, Şenler’in inanç yolunda verdiği çabayı anlatıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eşi Emine Erdoğan Twitter hesabından, bahse dair şu tabirlerle paylaşım yaptı:

Açılışını gerçekleştirdiğimiz Şule Yüksel Şenler Vakfı hizmet binası, inanç uğruna verilen gayret seyahatini anlatıyor. Bu toprakların yetiştirdiği en büyük bedellerden olan #ŞuleYükselŞenler’in emaneti bu özel yerin da onun üzere vakitsiz bir kılavuz olacağına inanıyorum.

Emine Erdoğan

Açılışını gerçekleştirdiğimiz Şule Yüksel Şenler Vakfı hizmet binası, inanç uğruna verilen mücadele yolculuğunu anlatıyor. Bu toprakların yetiştirdiği en büyük değerlerden olan #ŞuleYükselŞenler'in emaneti bu özel mekânın da onun gibi zamansız bir kılavuz olacağına inanıyorum. pic.twitter.com/sIB82AzOyz

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) January 16, 2023

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan

EMİNE ERDOĞAN TANITIM GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞTI

Erdoğan, Şule Yüksel Şenler Vakfı hizmet binasına dair, “Haksızlık karşısında bir direnişin ve dirilişin hikayesi #ŞuleYükselŞenler’in hayatı. Kaleminden dökülen her söz, bugün dâhi umuda olan inancın bir timsali.
Hasret ve rahmetle anıyorum.”
sözleriyle tanıtım görüntüsü paylaştı.

Haksızlık karşısında bir direnişin ve dirilişin öyküsü #ŞuleYükselŞenler’in hayatı. Kaleminden dökülen her kelime, bugün dâhi umuda olan inancın bir timsali.
Hasret ve rahmetle anıyorum. pic.twitter.com/2PUsd3wS3F

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) January 17, 2023