Ekmek Teknesi’nin unutulmaz ismi Dilek Oş taksici mağduru oldu!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ekmek Teknesi’nin Sonnur’u oyuncu Dilek Oş, geçtiğimiz gün sıkı sıkıya çantasına sarılmış biçimde Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Telefonunu takside unuttuğunu ve mağdur olduğunu söyleyen ünlü oyuncu “Sürekli taksi kullanan birisiyim lakin artık takside bir şey unutmayın. Taksiciler geri vermiyor.” dedi.

Bir devir ekranlarda fırtına üzere esen “Ekmek Teknesi” dizisinde oynadığı Sonnur karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu İstek Oş, geçtiğimiz gün City’s Nişantaşı‘nda objektiflere yansıdı.

Ekmek Teknesi İstek Oş

“TAKSİDE TELEFONUMU UNUTTUM”

Önüne bağladığı sırt çantasına sıkı sıkıya sarılmış biçimde görüntülenen ünlü isim, muhabirlerle ayak üstü sohbet etti. Evvelki günlerde takside telefonunu unuttuğunu, aracın peşinden koştuğunu ve sürücünün de aynadan kendisini gördüğünü ancak durmadığını söyleyen 41 yaşındaki oyuncu “Sürekli taksi kullanan birisiyim lakin artık takside bir şey unutmayın. Taksiciler geri vermiyor. Takside telefonumu unuttum, peşinden koşarken beni aynadan görüyordu lakin durmadı gitti. Ben de karakolu aradım, karakolda benden daha oyuncu çıktı; ‘arabayı yıkamaya verdim, orada almışlardır ya da öbür müşteri almıştır’ dedi.” biçiminde konuştu.

O taksiciye hakkını helal etmediğini söyleyen Oş, “Bu taksicilerin yeni yalanıymış, aslında o gün hava da yağmurluydu. Yağmurlu havada otomobilini yıkamaya vermiş. Bütün taksiciler bu biçimde demiyorum lakin yeterli taksiciler artık azınlık. Şayet takside bir şey unutursanız geri gelmez, lütfen dikkat edin” dedi.

Çantasını sıkı sıkı tutan ünlü oyuncu yeni aldığı telefonla bir arada ziyanının 10 bin TL’yi geçtiğini deklare etti.