Ece Erken’den şaşırtan miras sonucu!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü sunucu Ece Erken’in vefat eden eşi ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı hücum kararında ömrünü kaybetmişti. Kaybettiği eşi için güç günler yaşayan Ece Erken, miras için aldığı sonucu toplumsal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz aylarda eşi avukat Şafak Mahmutyazıcığlu’nu Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’ndaki bir yerde bir silahlı atak kararında kaybetmişti. Güç günler geçiren Ece Erken, miras dayatması kararında daha fazla dayanamayıp, miras için değerli açıklamalarda bulundu.

ece erken ve şafak mahmutyazıcıoğlu

Aldığı sonucu toplumsal medya üzerinden paylaşan Erken “Eşimi epey sevdim ve onu hasretle anıyorum ancak merhum eşimi yıllardır gelir kapısı olarak nazarann ve merhum olduktan daha sonra hala görmeye devam eden bu berbat beşerlerle ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, o denli kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla” şeklinde deklare etti.

ece erken ve şafak mahmutyazıcıoğlu

EŞİM SENİN YÜZÜNDEN ÖLDÜ

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatıyla suçladığı kişi hakkında ağır ithamlarda bulunan Erken, “Sokağa çıkarken utanman, vefata niçiniyet vermekten kahrolman gerekirken uyduruk çekler yazıp ölen eşime iftira atıyorsun. Kasti benim hesabıma yaptığın bu blokeyle bir arada senin namussuz hayatını, mahpuslarda çürüyeceğin günleri Allah nasip etsin ve yaptığın dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim.” tabirlerini kullandı.

ece erken reddi miras açıklaması

Vefat eden eşine de seslenen ünlü sunucu, “En yakınların mal kaçırdı, ‘Çavuş’ soyadlı birinin üstüne yaptılar her şeyi… ‘Arkadaşım’ dediğin dolandırıcı onursuz çıktı. Borcu varken ‘borcu var’ dedi. Ah be Şafak’ım hiç dostun, hiç adam yokmuş çevrende. Allah seni kurtarmış” formunda deklare etti.