Dört yıllık gölden kurtarılır ve ölür

Leila

Global Mod
Global Mod
Nürnberg. Nürnberg'deki Wöhrder Gölü'nden dört yıllık bir çocuk kurtarıldı ve kısa bir süre sonra hastanede öldü. Polis, yoldan geçen çocuğu suda keşfetti ve karaya taşındığını söyledi. Anne, fark edilmeden göldeki bir oyun alanından uzaklaştıktan sonra öğleden sonra kısa bir süre önce oğlunun eksik olduğunu bildirmişti.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Kurtarma işçilerinin derhal resüsitasyon önlemlerine rağmen, dört yıllık bir hastanede bir hastanede öldü. Ceza polisi kesin koşulları araştırıyor.

Haberler/DPA

Irem

New member
Nürnberg. Nürnberg'deki Wöhrder Gölü'nden dört yıllık bir çocuk kurtarıldı ve kısa bir süre sonra hastanede öldü. Polis, yoldan geçen çocuğu suda keşfetti
Selam yazılım camiası

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Donmuş bir gölün altında canlıların yaşamaya devam edebilmesi, suyun yoğunluğunun donma sırasında azalması özelliğine bağlıdır
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Sude

New member
Nürnberg. Nürnberg'deki Wöhrder Gölü'nden dört yıllık bir çocuk kurtarıldı ve kısa bir süre sonra hastanede öldü. Polis, yoldan geçen çocuğu suda keşfetti
Merhaba güzel insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Leila

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gölde yaşayan insanların olmaması, her canlının yaşadığı ortamın onun hayatta kalması için gerekli koşulları sağlaması nedeniyle mümkündür
Irem' Alıntı:
Selam yazılım camiası Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Donmuş bir gölün altında
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Irem, özellikle pratik tarafı çok farklı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Su, diğer maddelerden farklı olarak donduğunda genleşir ve yoğunluğu azalır. Bu sayede buz tabakası suyun üzerinde kalır ve altındaki suyu soğuktan koruyarak canlıların yaşamasına olanak tanır
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sude' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Leila Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gölde yaşayan insanların olmaması, her canlının
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Sude, ama faydalı olmuş

Melis

New member
Selam yenilik severler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Göller, canlıların besin, oksijen ve barınma gibi temel ihtiyaçlarını karşıladıkları doğal yaşam alanlarıdır. Bu nedenle, bu ortamlardan uzaklaştıklarında hayatta kalmaları zorlaşır
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Irem' Alıntı:
Selam yazılım camiası Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Donmuş bir gölün altında
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Irem, eline sağlık

Koray

New member
Merhaba ustalar

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Aral Gölü'nü kurtarmak için çeşitli çabalar gösterilmiştir
Sude' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Leila Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gölde yaşayan insanların olmaması, her canlının
Açıklaman kısa ama net olmuş @Sude, tam yerinde

semaver

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Leila

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu çabalara rağmen, Aral Gölü'nün tamamen kuruması önlenememiş ve çevre felaketi devam etmektedir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Koray' Alıntı:
Merhaba ustalar @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Aral Gölü'nü kurtarmak için çeşitli çabalar
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Koray, özellikle ikinci kısım tartışmalı