Caz yıldızı Janice Harrington 82 yaşında RTL cast şovunda yer alıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Lauenburg. Leopar desenli iki parçalı takım elbiseyle kendinden emin ve zarif Janice Harrington, Europa-Park Rust'ta RTL cast şovu “Deutschland sucht den Superstar”ın sahnesine çıkıyor. Jüri üyesi Dieter Bohlen, hayatı boyunca müzik yapıp yapmadığını sorduğunda 82 yaşındaki oyuncu şu yanıtı verdi: “Annemin rahminde olduğumdan beri müzik yapıyorum.” Çünkü annesi zaten bir gospel korosunda başarıyla şarkı söylüyordu.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Harrington, Tina Turner'ın “Gururlu Mary”si ile jüri üyeleri Dieter Bohlen, Pietro Lombardi, Beatrice Egli ve Loredana'yı ikna etti. Aşağı Saksonya'daki Scharnebeck'li cazın büyük büyükannesi bir tur daha geride ve geri çağrılıyor. Daha sonra performansın onun için kolay olmadığını söyledi. “Sahne korkum vardı.” Ayrıca tüm katılımcılar kayıtlı müzik eşliğinde şarkı söyledi. “Karaokeden nefret ediyorum. Ölçüyü çok hassas bir şekilde kullanmam gerekiyordu” diyor caz şarkıcısı. Canlı bir grupla şarkı söylemeyi tercih ediyor.

Harrington, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın caz elçisiydi


Harrington'ın şarkı söyleyebildiğini kimseye kanıtlaması gerekmiyor. Kaliforniya'da büyüyen sanatçının müzik kariyeri 1967'de ABD ordusunda şarkıcı olarak başladı. Vietnam, Güneydoğu Asya, İzlanda, Grönland, Newfoundland, İskoçya ve İrlanda'ya gitti.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Kariyerinin en önemli kişisel olaylarından biri Güney Afrikalı din adamı ve insan hakları savunucusu Desmond Tutu'nun 1984 Nobel Barış Ödülü vesilesiyle sergilediği performanstı. Ayrıca Billy Daniels, Nat Adderley, Lloyd Bridges ve Lionel Hampton gibi sanatçılarla da çalıştı.

Sonunda ABD Dışişleri Bakanlığı'nda caz elçisi olarak görev yaptı ve hükümet adına dünyayı dolaştı. 1980'lerde Avrupa'ya, önce Norveç'e, sonra da Almanya'ya taşındı. Kocasıyla birlikte Scharnebeck'te yaşıyor.

Bölgedeki pek çok kişi onu düzenli olarak verdiği küçük çaplı konser ve workshop'lardan tanıyor. Gösterilerinde şarkı söylemenin yanı sıra çocuklara özgüven ve takım ruhu kazandırıyor.



DSDS'nin ilk seçme turları bu yıl Baden-Württemberg'deki Europa-Park Rust'ta gerçekleşecek.


DSDS'nin ilk seçme turları bu yıl Baden-Württemberg'deki Europa-Park Rust'ta gerçekleşecek.

Kaynak: RTL / Markus Hertrich


Genel olarak Harrington, katılımını olumlu bir deneyim olarak tanımlıyor: “Gerçekten güzeldi. Herkes bana karşı çok arkadaş canlısıydı.” Yetenek yarışmasına neden katılıyor? “Evde oturup her şeyin bittiğini düşünmek istemiyorum.”


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Harrington ayrıca DSDS görünümüyle popülaritesini artırmayı umuyor. Instagram ve benzerleri onun için zor. “Almanya süperstarı arıyor” programıyla yeni hedef kitlelere ulaşıyor.

Gospel şarkıcısı bu yıl oyuncu seçimi şovunun kurallarındaki değişiklikten yararlanıyor. 21. sezonda ilk kez yaş sınırlaması kaldırılacak. Şu ana kadar yalnızca 16-30 yaş arası katılımcıların başvuru yapmasına izin veriliyordu.

“Deutschland sucht den Superstar” programı her Çarşamba ve Cumartesi saat 20.15'te RTL'de yayınlanıyor. Janice Harrington bir sonraki ilk geri çağırma turunda 26 Ekim saat 20.15'te görülebilecek.

Bu metin ilk olarak “Lübeck Haberleri”.
 
Üst