Çağla Şikel’den itiraf: Aldatıldığım yerde durmam!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
senelera meydan okuyan hoşluğu ve toplumsal medyada yaptığı paylaşımlarla isminden sık sık bahsettiren hoş sunucu ve model Çağla Şikel, katıldığı televizyon programında hakkında bilinmeyenlerini anlattı. İş ve özel hayatıyla ilgili sorulara samimi karşılıklar veren ünlü model, “Aldatıldığın yerde durur musun?” sorusuna dikkat çeken açıklamalar yaptı.

1997’de katıldığı ‘Miss Turkey’ müsabakasında birinciliği kazanan tescilli güzel Çağla Şikel ‘Aslı Şafak’la İşin Aslı’ programına konuk oldu. Ünlü sunucu ve model katıldığı programda Şafak’ın sorduğu sorulara samimi karşılıklar verdi. İş hayatından özel ömrüne kadar biroldukca hususa yanıt veren ünlü model, fazlaca konuşulan karın kaslarıyla da ilgili konuşma yaparken, aldatmayla ilgili sorulara dikkat çeken açıklamalar yaptı.

çağla şikel işin aslı programı

“ALDATILDIĞIM YERDE DURMAM!”

Aslı Şafak’ın “Aldatıldığın yerde durur musun?” sorusuna; “Aldatıldığımı görsem ben burada dakikasında durmam giderim’ değil, o kişiyi orada bırakmayı tercih ederim! Ben aldatılmışım üzere hissedersem aldatılırım! Bu bakış açısına sahip olmam kolay olmadı. Bu senin kendini eksik hissetmen, makus hissetmen, nahoş yahut yetersiz hissetmen için bir sebep olacak kadar pahalı olmamalı. O denli bir bırakırım ki inanamazsın.” sözlerini kullanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

çağla şikel

” O KARIN KASLARINI BEN YAPTIM”

Şafak. ünlü modele toplumsal medyada fazlaca merak edilen karın kaslarını da sordu. “Karın kaslarını sporla mı yaptın?” sorusuna “Kaslar daha sonradan yapılmıyor. Hepimizin bedeninde makul kaslar var. Kimimizin daha küçük, kimimizin daha büyük kasları var. Benim kasımın görünür olmasının niçini, kasımın önünde bir şey olmaması. Şayet o kasının önündekileri atarsan sana oradan selam verecekler. Bir de onları birazcık proteinle beslersen onlar büyüyecekler bu fazlaca güç bir şey değil. Yalnızca az yemen lazım. örneğin ben her şeyi yiyorum. Haftada bir gün patates kızartması yiyorum. Dışarı çıktığım vakit benim mükafatım patates kızartması ancak sonraki gün daha istikrarlı beslenmeye çalışıyorum. Yani o kasları ben yaptım ancak hala bunun üzerine uğraşmıyorum. Berbat beslenirsem orada yağlanma olursa o kaslar görünmüyor. Yoksa hepimizde bu kaslar var aslında.” ifadelerini kullanarak cevap verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Beyazıt Öztürk’ten duygulandıran Halit Kıvanç videosu!