Burak Yamantürk ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan babalık ittifakı! Birbirlerine danışıp…

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yakın dostu oyuncu Burak Yamantürk, evvelki gün Yeniköy’de görüntülendi. Kızı Mercan’ın doğumuyla baba olma sevinci yaşayan Yamantürk, Kıvanç Tatlıtuğ ile babalık konusunda sık sık fikir alışverişi yaptıklarını tabir etti.

“Aşk-ı Memnu”, “Kuzey Güney”, “Hadi Be Oğlum” ve “Kelebeğin Rüyası” gibi birbirinden başarılı üretimlerde rol alan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye’nin en beğenilen jönleri içinde yer alıyor. 6 yıl evvel tarz danışmanı Başak Dizer ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda oğlu Kurt Efe‘nin doğumuyla baba olma sevinci hayatıştı. Hem meslek ömrü birebir vakitte özel yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken Tatlıtuğ’un babalık konusunda pek titiz davrandığı öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe

“KIVANÇ İLE BİRBİRİMİZE TAVSİYE VERİYORUZ”

Tatlıtuğ ile yakın arkadaş olan oyuncu Burak Yamantürk, evvelki gün Yeniköy’de görüntülendi. Taze baba Yamantürk, kızı Mercan’ın doğumuyla hayatının daha fazlaca güzelleştiğini söyleyerek “Başta biraz sıkıntı geldi lakin mükemmel bir his. çok iyiyiz” dedi. Kıvanç Tatlıtuğ ile babalık konusunda fikir alışverişi yaptıklarını lisana getiren ünlü oyuncu “Ben ona tavsiye veriyorum, o da bana veriyor. Daima birbirimize telefondan ‘Şu daha iyi’ diye bir şeyler atıyoruz” ifadelerini kullandı.

Burak Yamantürk, eşi Özge Özpirinçci ve kızları Mercan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Ünlü yıldız Rihanna birinci kez oğlunun yüzünü gösterdi!