Bisküvili Tavuk Göğsü

Felaket

New member
Bisküvili Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağı yahut margarin
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 litre süt
  • 1 paket vanilya
  • 2 paket petibör (kakaolu yahut sade)
Bisküvili Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce geniş bir tencereye 125 gram tereyağını eritin.
  2. Tereyağını erittikten daha sonra 1lt süt ekliyoruz.
  3. hemen sonrasında 1 bardak toz şeker ,1 paket vanilya, 1 bardak un ekleyip tahta kaşıkla karıştırın ve muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırın.
  4. Tatlıyı tepsiye koymadan evvel tepsinin altına petibörleri parçalayarak tepsiye koyun.
  5. Tatlıyı kabınıza koyduğunuzda üstüne de petibörleri parçalayarak serpin ve buzdolabına koyun tavuk göğsü’nüz hazır. ????.
Bisküvili Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst