Bisküvili Pasta

Felaket

New member
Bisküvili Pasta Tanımı İçin Gereçler

  • 2.5 paket petibör bisküvi
Puding için:

  • 3 yemek kaşığı oldukça doruklu un
  • 4 yemek kaşığı olağan doruklu kakao
  • 6 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 1 vanilya
  • 1 su bardağı şeker
Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Margarin ve vanilya hariç puding gereçlerini tencereye alıp çırpalım.
  2. Orta ateşte karıştırıp yoğunlaşıp kıvam alınca altını kapatıp vanilya ve margarin atalım.
  3. Büyük uzunluk borcamın ensiz kenarına dört adet petibör dizip boyunca tekrar dörderli yerleştirelim.
  4. Üzerine pudingten döküp kaşık ile eşit yayalım.
  5. bu türlü bir bisküvi bir puding döküp 3 kat bisküvi dizelim.
  6. En son puding döküp katları bitirelim.Yaklaşık 2. 5 paket gidiyor bu türlü. Bir saat kadar dışarıda bekleyip oda sıcaklığında olunca dolaba koyalım.
  7. Dolapta bir iki saat bekledikten daha sonra donacaktır.
  8. Dolaptan çıkardığımız pastaya kalan yarım pakete yakın bisküvileri rondodan geçirip üzerine serpiştirelim ve dökülmemesi için yavaşça bastıralım elimizle dilimleyip dolaba atalım.
  9. Birkaç saat dinlenirse daha hoş olur. Afiyet olsun.
Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst